2777
2789
عنوان

داستان ترسناک🚫اگه میترسین وارد نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 74 پست

یه شب من خوابیدم چراغ اتاقمم روشن بود چون من با چراغ خاموش نمیخابم بد یهو تو خوابو بیدار بودم دیدم در اتاقم باز شد تا نیمه و پیریز چراغمو که کنار دره زد و چراغ خاموش شد اون لحظه با خودم گفتم که مامانمه و خوابیدم صبح که پاشدم یادم افتاد من دره اتاقو قفل کرده بودم که چطور چراغ خاموش شد بد گفتم شاید حواسم نبوده قفل نکردم بد رفتم دیدم قفله 😓کلا دیگ تا وقتی مجرد بودم شب نمیخوابیدم 

اهان من فكر كردم واسه خودشون بوده عذرميخوام

خواهش عزیزم،ولی خدایی ادم فکرشو میکنه ترسناک😅

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا چرا این تاپیکا تموم نمیشه😭

جان عزیزاتون نذارید اینا رو

نگید نخون خو

عین سیاه چاله جذب میکنن آدمو

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

اره بخدا من ك باشم سكته ميكنم😁😁

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
خالمم کلا خالگیشو در حقمون تموم کرد هر روز یدعا برامون میگرفت قشنگ حال کنیم بچه بودم یهو وست سفره پر ...

وااایی😱😱😱

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
خب بنده خدا گفت این مال ۵،۶سال پیش که برای خالش اتفاق افتاده

همین دیگه عزیزم کامل نمیخونن اسم دیوانه هم گذاشتن رو خالم بخدا راست بوده آخه چه دلیلی داشت دروغ بگم چند تا زن شنیده بودن گریه رو خالمم حالش بد شده بود چون تو دست اون بوده 

من نمیگم هر کسی هر چی میگه باور کنیم ولی دیگه اسم روانی نذاریم رو کسی میتونیم بگذریم ازشون از خدا خواستم شب یکی تو خوابشون بیاد بهشون بفهمونه که نباید هر چیزی رو مسخره کرد 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
همین دیگه عزیزم کامل نمیخونن اسم دیوانه هم گذاشتن رو خالم بخدا راست بوده آخه چه دلیلی داشت دروغ بگم ...

گلم تو بدل نگیر اینجا بسکه تاپیکای دروغ دیدن دیگه براشون سخته بخوان باور کنن،بخدا یهچیزایی هس که میگن دلت براشون کباب میشه بعدش میبینی تخیلی بوده،مهم اینه تو خودت میدونی راست گفتی بقیش مهم نیس اصلا

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

من خودم تا یه مدت خییلی میترسیدم شوهرمم شب کاری میرفت باید تنها میموندم خییلی میترسیدم سعی میکردم دور باشم از قرآن تو خونمون 

ولی بعد یه مدت گذاشتم بالا سرم درست شدم 

گلم تو بدل نگیر اینجا بسکه تاپیکای دروغ دیدن دیگه براشون سخته بخوان باور کنن،بخدا یهچیزایی هس که میگ ...

بله ولی من وقتی یه چیزی رو حس کنم دروغه اصلا زحمت یه کلمه تایپ رو هم به خودم نمیدم 

من خودم تا یه مدت خییلی میترسیدم شوهرمم شب کاری میرفت باید تنها میموندم خییلی میترسیدم سعی میکردم دو ...

اره خدایی ادم بهش فکر میکنه ترسناک اما کلام خداست شاید میخواست چیزی بهتون بفهمونه

بله ولی من وقتی یه چیزی رو حس کنم دروغه اصلا زحمت یه کلمه تایپ رو هم به خودم نمیدم 

همه مثل هم نیستن عزیزم 

اره خدایی ادم بهش فکر میکنه ترسناک اما کلام خداست شاید میخواست چیزی بهتون بفهمونه

آره چند تا از بزرگا گفتن میخواسته بفهمونه که چرا کسی دیگه قرآن نمیخونه آخه این قران تو این ایام یه بار ختم میشده با صدای بلند و صوت 

ولی خب شاید ۳۰ سال بوده که دیگه کسی نمیخونده 

آره چند تا از بزرگا گفتن میخواسته بفهمونه که چرا کسی دیگه قرآن نمیخونه آخه این قران تو این ایام یه ب ...

پس علتش همون بوده اول خواستم بگم گفتم شاید چیز دیگه ای باش🙂

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه همین 

🙏🙏🙏🙏