2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دختر منم تو سونو آنومالی نشون داد کیست داره سرش ولی برطرف شد خدارو شکر ، الانم سه ماهشه و سالمه

سایزش چند بود.حالم بده.

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر
سایزش چند بود.حالم بده.

راستش یادم نمیاد دقیق همین حدودای جنین شما بود، اهمیت نده بسپرش به خدا درکت میکنم ولی چیز مهمی نیس فقط پیگیر باش که ان شالله برطرف بشه

راستش یادم نمیاد دقیق همین حدودای جنین شما بود، اهمیت نده بسپرش به خدا درکت میکنم ولی چیز مهمی نیس ف ...

من غربالگری و ازمایش سه ماهه اول خوب بودم.طوری که برا ازمایش مرحله دوم نفرستادنم

من غربالگری و ازمایش سه ماهه اول خوب بودم.طوری که برا ازمایش مرحله دوم نفرستادنم

خداروشکر، پس حتما سالمه نگران نباش 

استرس بیشتر برای بچه بده تا اون کیست

. والا منو اما به خاطر همون کیست فرستادن اکو قلب جنین .شمارو نفرستادن؟

نی نی خودم داشت تو آتومالی ، ۲۲ هفتگی دوباره سونو دادم رفع شده بود، زیر ۱۰ باشه رفع میشه

میگم نی نی شما یکی داشت؟؟اخه به من گفته دو تا یکی حدود ۷.۵ یکی حدود ۴.۵......شما ازنایش غربالگری سه ماهه دوم هم دادید؟؟؟؟

میگم نی نی شما یکی داشت؟؟اخه به من گفته دو تا یکی حدود ۷.۵ یکی حدود ۴.۵......شما ازنایش غربالگری سه ...

ن یکی نبود زیاد بود ،،، تو آنومالی نوشته بود چندین کیست کلوییدی ۳ میلی،،، بردم ننشون دکتر دادم گف زیر ۱۰ باشه خودش رفع میشه. یه ماه دیگه سونو بده ،، ک دوباره تو ۲۲  هفتگی سونو دادم همش از بین رفته بود،، نه ندادم اون آزمایشو

خدایا شکرت❤