2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیف نوزادم پز داره😐😐

سه تا خب  آره😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه بابانخر،خرج اضافس،میشه بپرسم تاالان چقد هزینه کردی؟منم میخوام سیسمونی بخرم،اگرتهرانی جاهای خوب هم ...

سلام تهران بهار جمهوری انبار اقابزرگ قیمتش مناسب تر هست ی سری کانالم هست خرید حضوری دارن من خودم از اینجا خرید کردم

سلام تهران بهار جمهوری انبار اقابزرگ قیمتش مناسب تر هست ی سری کانالم هست خرید حضوری دارن من خودم از ...

سلام عزیزم،اینجاکه میگن انباراقابزرگ خوب نیس نمیذارن حتی دست بزنی ب جنسا،بهارم که میگن خیلب گرونه،میخواستم برم جمهوری،تاالان همچی خریدی؟ببخشیدچقدهزینه کردی؟بیشترازکجاخریدی؟خوشحال میشم چیزی بدونی راهنماییم کنی

بنظرت با ده تومن میشه چیزای خوبی گرف؟حالا نه خیلی عالی وخارجی،اماضعیفم نباشه،تخت مادر چی گرفتی؟

بله میشه بستگی به خودتون داره ایرانی بخرید یا خارجی من بدون سرویس چوب 5 میلیون خورده ای شد تخت کنار مادرم یکی از مغازه های بهار تخفیف گذاشته بود 860 هزارتومن خریدم به صورت گهواره هم هستم

بله میشه بستگی به خودتون داره ایرانی بخرید یا خارجی من بدون سرویس چوب 5 میلیون خورده ای شد تخت کنار ...

خیلی قشنگه،بعضی چیزاشو شاید خارجی گرفتم،امابیشتر ایرانی جنس خوب مدنظرم هس،خیابون بهارشانسی تخفیف گذاشته بود؟یااینجورتخفیفا رو دارن؟

سلام عزیزم،اینجاکه میگن انباراقابزرگ خوب نیس نمیذارن حتی دست بزنی ب جنسا،بهارم که میگن خیلب گرونه،می ...

من.خودم انبار اقا بزرگ خریدم دست به جنسام زدم بعضی جنساش خب باید فروشنده بهتون بده مغازه هم برید همین خودتون نمیتونید برید بردارید ولی ی سری وسایل چیدن خودتون میتونید بردارید من خیلی چیزهای از اونجا خریدم همونو جمهوری گرون تر میده جمهوری خیلی گرون یعنی در واقع الان همه جا گرون شده نسبت به قبل عید من خودم قبل عید همه چیزشو خریدم بعد عید رفتم سرویس روتختی از جمهوری بخرم قیمت ها بالا رفته بود

من.خودم انبار اقا بزرگ خریدم دست به جنسام زدم بعضی جنساش خب باید فروشنده بهتون بده مغازه هم برید همی ...

بنظرشماجمهوری بهتره یا بهار ازنظرقیمت؟چیا واقعا لازم نیس نخرم؟ببخشیدزیادسوال میپرسم تجربه ای ندارم

بنظرشماجمهوری بهتره یا بهار ازنظرقیمت؟چیا واقعا لازم نیس نخرم؟ببخشیدزیادسوال میپرسم تجربه ای ندارم

این کانال ها رو برو خواستی ی نگاه بکن

sismoni_kasra@

aghabozorg20@انبار اقابزرگ قیمتش مناسب

Sismonigoogooli@

sismonibozorgvamotenave@

نمیشه کدوم بهتر گفتم رفتم جمهوری از اول پاساژ ی روتختی همشون داشتن هر کدوم قیمت میدن ی قیمت مشخص نداره باید من خودم ی چیزهای از بهار و جمهوری خریدم بیشتر از اقابزرگ خریدم اونجوری بگم کدوم قیمتش بهتر چون بعد عید قیمت ها عوض شده الان اقا بزرگ.ممکن گرون کرده باشه