2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب زیادسخت نگیر بچه دارشو🤔منظورم از لحاظمالیه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

قربون دلت عزیزم بخدا امشب برات از ته دلم دعا میکنم که خدا بچه خوشکل سالم بهت ببخشه😘

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

بچه دوس ندارم ولی احترام میزارم به سلیقه ها

ایشاالله ی بچه میاری خدا پولشم میاره غصه نخور

شانس ما بوده که ایران بدنیا بیاییم چاره ای نیس

ولی بهتره تا وضعیت افتصادی مالی بهتر نشده ی طفل معصوم نیاری  مثل ما میشه تفریح جالبی نداره سفر خارجه تغذیه خوب ورزش رایگانتحصیلات رایگان اینجا خیلی ببخشید برای خرید کاندوم هم باید پول بدی اونجا رایگان به دانشجوهاشون میدن

پول شیر خشک پوشک بچشون کشورای پیشرفته سوئد هلند نروژ سویس کانادا استرالیا

کار خوبی میکنی عزیزم به حرف کسایی که میگن بیار هم گوش نده همین آدمها وقتی دستت خالی بود خرج بچه نتونستی بکنی میگن میخواستی نیاری بهترین کارو میکنی کاملا عاقلانه ست. کسیو به دنیا بیاری و نتونی خواسته هاشو براورده کنی خیلی احمقانه ست خیلی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز