سلام وقت بخیر، الان شش ماهه که مادرشوهرمن فوت شدن، ولی شوهر من هنوز لباس مشکی تنشون هست وحتی با چندبارصحبت و خریدن لباس راضی نشددربیاره. من چیکارکنم؟ ازنظر روحی خیلی خوب هستن وهیچ مشکلی نداره فقط لباس مشکی اذیتم میکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخاستم یچی بگم ولی ممکنه ی عده برچسب بدجنس بودن بهم بزنن بهتره نگم کاری ب ...
منم همین اومد تو فکرم حالا دوتا قیچی اتو داغی وایتکسی چیزی ولی خب منم مثل تو بدجنس نیستم که شیک و سانتال مانتال جواب دادم پست قبلی ولی امان از خباثت امان
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بستگی داره به ادمش هرکی یه جور احترامشو به مرده نشون میده یکی با لباس مشکی یکی دعا یکی خیرات.گیر بهش نده بزار تا سال هرجور خواست باشه سیر عزا بگیره بعد سال بگو بسه دیگه
عزیزم بذار به عهده ی خودش اصلا بهش فشار نیار شاید دوست داره تا سال مشکی بپوشه یه جور احساس آرامش بهش میده.
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
واییی 😄😄😄😄فکر منو نخوندی اتو و قیچی ..... اینا اگه بود ک من ته دلرحمی بودم حالا تصور کن چ ...
یا خدا
استادیو بفرمیو ؟
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
تو خیلی خوش قلبی ک فک کردی کاری با لباس سیاهش دارم ولی در اصل فکر من برا خوده خوده لباس سیاه ...
ته خباثتی استاد 😔😁