2777
2789

بیاید از نذرهای مجربی که بلدید و آداب و سنن نذری تو شهرها و محله هاتون بگید؟؟

بیاید با اعتقادات و آداب و سنن هم بیشتر آشنا بشیم

منتظر جوابای قشنگتون هستم

اول خودم میگم در شهر شلمان که در استان گیلان و نزدیک به شهریه که خودم زندگی میکنم تو محرم یه روزی هست اگه اشتباه نکنم روز هفتم محرم هست تو اکثر خونه ها نون محلی درست میکنن برای نذری و هر خونه ای که توش نون نذری درست بشه درش به روی عموم بازه تا همه بیان نذری بگیرن موردهای بعدی هم پایین همین پستم براتون میزارم

نذر هم تو محله ما نیست ولی نذرهایی که شنیدم میگم :

نذر نمک حضرت زهرا علیهاالسلام

نذر لقمه نون پنیر یا نون خرما حضرت رقیه علیهاالسلام 

نذر چله های مجرب مثل چله سوره یس و زیارت عاشورا

و...

مورد دومی که میخوام بگم تو محرم تو مساجد علم بندی میکنن تو محله ما در شب پنجم علم بندی میکنیمدور یه چوب پارچه های سبز مبندیم و علامت دست پنج تن رو بالاش میزاریم و از موقع بستن سبز از حضرت عباس علیه السلام حوائج خودمون رو میخوام و علمی هم که میبندیم نماد علم حضرت عباس علیه السلام هستو مدتی بعد دوباره یه مراسم داریم که بهش میگیم ' علم واچینی ' و در این روز پارچه های بسته شده دور علیم رو باز میکنیم که این مراسم در محله ما در روز سوم امام حسین علیه السلام برگذار میشه ( زمان علم واچینی تو محله های مختلف متفاوته )

عزیزم من یه ختم رو دو سه ساله یاد گرفتم و از اون موقع همیشه میگم خدایا من اگه این ذکرو زودتر بلد بودم چه کارهااااا که نمی کردم 😉یعنی میخام بگم آنقدر رد خور نداره. 

اونم اینه که با توجه، 133بار به تعداد حروف ابجد حضرت ابالفضل (قربونش برم من الهی)این ذکر رو میگی :

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین. 

معنیش هم اینه :

اي برطرف کننده غم و اندوه از روي حسين بحق برادرت حسين ، اندوه و مشکل من را برطرف کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی ولی من از یه ختم سوره یس که اونم از روز شنبه شروع میکنی تا روز جمعه روزی ۷ بار میخونی سر یه ساعت مشخص و به امام رضا هدیه میکنی هربار انجام دادم قبل از اینکه ۷ روز تموم شه حاجت گرفتم

هر روز باید بخونیم روزی چندتا؟

نمیدونم عزیزم فقط شنیدم خودم انجام ندادم شرایطشم نمیدونم ...ولی فکر کنم باید تو یه روز خونده بشه 

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
عزیزم من یه ختم رو دو سه ساله یاد گرفتم و از اون موقع همیشه میگم خدایا من اگه این ذکرو زودتر بلد بود ...

عزیزم واسه چه حاجتابی خوبه این ذکر؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

آجی نذر نمک حضرت زهرا چجوریه میشه توضیح بدی

سلام

عزیز دلم نذر میکنی هرچندتا بسته که در توانت هست مثلا ۵ تا یا ۷ تا یا ۱۴ تا یا هرچی که در توانت هست نمک نذری بدی هدیه به حضرت زهرا علیهاالسلام‌برای حاجتت

ان شاءالله که حاجت بگیری التماس دعا خواهرجون