2777
2789
عنوان

اورتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 30 پست
عزیزم دکتر گفت بستگی به ناهنجاری‌های فک و دندون داره من الان پنچ ماه ارتودنسی کردم دندونای بالا کامل ...

تو دی  انجام  دادی؟

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادم نیس  من بچه بودم چند سال تو دهنم بود این میله هاش

بچه باشی دندونات زودتر بهتر میشن ای کاش منم دندونای دخترمو توبچگیش میبردم

( شعور )داشته باشید (لایک نکنید)شعور )داشته باشید (لایک نکنید)لایک نکنید)لایک نکنید

تو دی  انجام  دادی؟

اره عزیزم اخرای دی بود 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه باشی دندونات زودتر بهتر میشن ای کاش منم دندونای دخترمو توبچگیش میبردم

من بچه بودم رفتم ارتودنسی متحرک کردم چون اذیتم میکرد نذاشتم الان باز دوباره رفتم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من بچه بودم رفتم ارتودنسی متحرک کردم چون اذیتم میکرد نذاشتم الان باز دوباره رفتم

تو ارتو  متحرکی  الان؟

ههه منم  اوایل  بهمن   کدوم  شهر چند میلیون؟

عزیزم تهران 

دکتر گفت ۶ میلیون

ولی با دندون کشیدن و جرم گیری نزدیک ۶/۵ ،هفت در اومد

عزیزم تهران  دکتر گفت ۶ میلیون ولی با دندون کشیدن و جرم گیری نزدیک ۶/۵ ،هفت در اومد

خود  تهران؟

تو ارتو  متحرکی  الان؟

نه الان ثابتم ارتو متحرک برای نه سالکین بود عزیزم

خود  تهران؟

پردیس عزیزم زندگی میکنم بیست دقیقه تا تهران راه

تا چه مدت باید این سیم ها رو دندونات باشه

بستگی به وضعیت دندونت و فکت داره

متغیره یکی دو سه سال یکی 6 ماه هم بسه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...