2789
عنوان

منت گذاشت سرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما از اونایی هستی که بهت بگن حرف نامزدت خوب بود می‌گی نه خیلی هم بد بود...

بگن حرفش بد بود می‌گی خیلی هم خوب بود! 

من توی تاپیک شما کمکی نیستم پس می‌رم. ولی اختلاف طبقاتی چیز مناسبی نیست و اونجوری که توصیف کردی اختلاف زیاده. حالا وقتی ما بگیم اختلاف زیاده دوباره می‌گی اختلاف زیادیم ندارم!!!

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
شما از اونایی هستی که بهت بگن حرف نامزدت خوب بود می‌گی نه خیلی هم بد بود... بگن حرفش بد بود می‌گی خ ...

خب اختلاف طبقاتي زبادي نداريم...حرفش هم بد بود به نظرم كي گفتم خوب بود؟

نه خاص نيس...چون اينجا هر كي كار كنه ميتونه خوب زندگي كنه مثل ايران نيس

بحث خوب زندگی کردن یا بد زندگی کردن نیست بحث تفاوته شما با هم تفاوت دارین اما میگی نداریم.

وقتی خودت میبری و میدوزی اصلا چرا تاپیک زدی!!!!

خیلی عجیبه.

بحث خوب زندگی کردن یا بد زندگی کردن نیست بحث تفاوته شما با هم تفاوت دارین اما میگی نداریم. وقتی خود ...

تفاوت نداريم ...مدرك تحصيلي هر دو مون در يه حده ... حتي من بهتر...من هنوز شروع به كار نكردم بعدم وضع خانواده ها در يه حده تقريبا ...تازه اونا پسراشون بزرگن كمكشون ميكنن 

بحث خوب زندگی کردن یا بد زندگی کردن نیست بحث تفاوته شما با هم تفاوت دارین اما میگی نداریم. وقتی خود ...

تفاوت داريم خب...كدوم دو تا ادمي مثل همن...نامزد من مرده ١٤ سالهداره كار ميكنه...

من چون ایران نیستم فکر کنم می فهمم شما چی میگی. خانواده ی شما و نامزدتون با به یک گروه طبقاتی در ایران تعلق داشتن ولی الان نامزدتون اوضاع مناسبتری داره چون زودتر از شما مهاجرت کرده و به علاوه چند ساله داره کار میکنه. و حقوقش از شما بالاتره. شما این اختلاف رو زیاد نمی بینید چون میدونید که چند سال دیگه شما هم حقوق ماهیانه تون به رقم قابل توجهی میرسه، از طرفی خانوادتون هم اینجا جا میفتن و کلا شرایطتون درآینده نزدیک با هم یکسان میشه. درسته؟

من چون ایران نیستم فکر کنم می فهمم شما چی میگی. خانواده ی شما و نامزدتون با به یک گروه طبقاتی در ایر ...

بله بله دقيقا ....حالا وضع خانواده من بد نيس...خونه ما مثلا جاي خوبيه .. ولي خب در حد خونه ايرانمون نيس...كوچيكتره ...ولي خب اكي هس...حالا خونه اونا يه ذره بهتره خب سه تا پسر موقق دارن كه كمكشونن  خونه نامزدم هم خب خوبه ولي اجاره هس... 

بله بله دقيقا ....حالا وضع خانواده من بد نيس...خونه ما مثلا جاي خوبيه .. ولي خب در حد خونه ايرانمون ...

خوب من تاپیکهای قبلیتون رو نخوندم ازاین جمله هم چیز خاصی برداشت نمیشه. ولی این دو حالت رو در نظر بگیر. ببین بیشتر به کدوم نزدیکه. 

-ایشون خودش هم میدونه برتری مالی خاصی به شما نداره بنابراین دلیلی نمیبینه که ملاحظتون رو  بکنه. عادی و خودمونی برخورد کرده. منظورم اینه که اینجا همه درک میکنن که سالای اول مهاجرت سخته یا حقوق دانشجوها واقعا کمه. و اکثریت دانشجو هم اصرار ندارن تظاهر کنن که وضعشون خوبه . چون عیبی در این که الان وضعشون خوب نیست وجود نداره و همه می دونن وقتی برن سر کار اوضاع درست میشه.  چیز خجالت کشیدنی نیست و در نتیجه زشت نیست اگه کسی به روی آدم بیاره. مثلا اگه استاد به دانشجو بگه میدونم الان تو فقیری و کلی قرض داری اصلا معنی تحقیر کردن نداره. 

-همین در آمد بیشتر و احتمالا بیشتر جا افتادن اینجا بیشتر اینجایی شدن چشش رو گرفته. بعضیا یکم گذشته خودشون رو فراموش میکنن. یادشون میره که خودشون هم یه زمان همون جایی بودن که نفر مقابلشون هست. جوگیر میشن. بعضیا هم هستن که بیشتر دوست دارن با جلوتر از خودشون معاشرت کنن نه عقبتر. مثلا یه ایرانی که زبانش خوبه ممکنه از اینکه با یه ایرانی که زبانش خوب نیست، تو جمع غیر ایرانی احساس شرمندگی بکنه. یا اینکه چون یه تصویر ایدهآلی از خودشون دارن تو ذهنشون دارن  دلشون میخواد شما هم همون شرایط ایده آل رو داشته باشین که با تصویر ذهنی ایشون جور دربیاد.