2777
2789
من مهرم رو بخشیدم فقط بخاطر دخترم .

آفرین خوب کاری کردی من‌چون دو تا از دوستام مهریه گرفتن و بچه رو پدرت گرفت و الان هر دو پشیمانم.میگن کاش بچه رو گرفته بودیم.دلشون کبابه  یکساعت بچه رو ببینن. البته هر دو از شوهر دوم راضی ان.و فقط مشکلشون  نبود بچشون است

یک صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه زندگی که ازدواج نیبست بچه واقعا گناه داره پیش نامادری...نا پدری یا مادربزرگ بزرگ شه

خیلی ازنامادری وناپدریا چیزی ک ازمادروپدرحقیقی کم ندارن هیچ بیشترم دارن،دوست من پدرش ک فوت شدمادرش ازدواج مجدد کرد ناپدریش فوق العاده مردخوبی بود باوجود وضع مالی متوسط جهیزیه ای به دوستم داد ک واقعا تک بود

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
خیلی ازنامادری وناپدریا چیزی ک ازمادروپدرحقیقی کم ندارن هیچ بیشترم دارن،دوست من پدرش ک فوت شدمادرش ا ...

شما بگو فرشتههههههههههههه اما اون فرشته هیچوقت مادر یا پدرش نمیشه

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
من طاقت دوری دخترمو ندارم . نمیتونم بزارمش پیش پدرش

عزیزم چون بچت دختره وبزرگه باید مردی رو انتخاب کنی ک چشم پاک باشه خدایی نکرده دخترت اونجا تو ناامنی نباشه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

بچه هایی که پیش ناپدری هستن خیلی سخته براشون .من تو مدرسه بالای ده ها مورد دیدم .هرچند ناپدری خیلی مرد خوبی باشه .مثل تو فیلما .ولی من پای درد دل این بچه ها نشستم خیلی براشون سخت بوده .برعکس قبول نامادری راحت تره .البته این بچه ها همه پسر بودن

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
شما بگو فرشتههههههههههههه اما اون فرشته هیچوقت مادر یا پدرش نمیشه

هیچوقت مادروپدرنمیشه امامیتونه همون احساس امنیت وتکه گاهی ک بچه احتیاج داره رو محیاکنه

من با کسی ازدواج کردم که مجردبود6ماه دوست بودیم ازدواج کردیم ،خودم خواستم بره پیش باباش چون با حساسیت من روبچه اینبارم زندگیم خراب میشد آخه اصلا نمیتونستم تحمل کنم کسی بهش بگه تو ودرضمن پسربودنشم مهم بود آخه وقتی به 1سنی برسه باناپدری آبشون تو1جوب نمیره خلاصه صلاح بود باباباش باشه خودشم دوس داشت بره

عهدکردم که دگرمی نخورم به جزامشب وفرداشب وشبهای دگر😋😜😎
هیچوقت مادروپدرنمیشه امامیتونه همون احساس امنیت وتکه گاهی ک بچه احتیاج داره رو محیاکنه

میدونی در نهایت نا پدری و نامادری هستن...

کاش هیچ بچه ای تجربه نکنه حتی بهترین نامادری و ناپدری رو(مگر بچه های بی سرپرست)

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

دقیقا با حرفت موافقم.بخصوص زن وقتی سایه مرد بالا سرش نباشه کلی نگاه و حرف پشت سرشه خیلی سخته.

یک صلوات میفرستی؟