2777
2789
عنوان

خواهش میکنم همه بیاین تروخخخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 45 پست

عزیزم تو شیرخوارگاه بچه هارو زود میزارن تو رو روک بچه ها یا رو نوک پا راه میرن یا عده خیلی کم روی کنار پا راه میرن

متوجه شدم یکی از دخترها وقتی میدوهه یک پاش رو به داخل کج میکنه

دکتر بردیم کفش داد خداروشکر الان ۷ سالش هست دیگه مشکلی نداره و تا زمانی که استخون بندیش کامل بشه کفش طبی لازم هست

ولی یکی از بچه ها رو متوجه مشدند اون ۹ سالش هست تازه بردیمش دکتر 

دکتر گفت اونم با اونکه ۹ سالشه ولی چند سال بپوشه خوب میشه

اصلا نگران نباش

خوبه خوب میشه

خیالت راحت

ولی حتما کفش تا زمان استخوان بندیش کامل بشه طبی بپوشه

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
خدا انشاءالله به دلت آرامش بده خیلی سخته شرایطت ولی همه ی بچه ها همیشه از مادرها توقع قوی بودن دارن ...

ممنون عزییزم

منم خیلی سعی میکنم اروم باشم مدام سرگرمش میکنم

زیاد تو جمع نمیبرمش

چون خیلی دهن بینه اگه کسی چیزی بگه دیگه از یادش نمیره و خیلی غصه میخوره

برام دعا کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله خدایا یعنی منم اونروزهارو میبینم یعنی زندگی منم روزهای خوب میبینه

آره گلم نا امید نباش...نا امید شیطونه....الان انقد علم پیشرفت کرده ،بخدا من دو مورد این شکلی دیدم که الان سالمه سالمن

😘لایکم نکن رفیق😘
عزیزم تو شیرخوارگاه بچه هارو زود میزارن تو رو روک بچه ها یا رو نوک پا راه میرن یا عده خیلی کم روی کن ...

ممنون عزیزم زنده باشی 

واقعا خوب میشه؟

گفت روزی 8ساعت طفلک باید باهش راه بره

حاضرم هرکاری بکنم فقط خوب شدنش رو ببینم 

چه پاهش چه چشمای مهربون و درشت مشکشیش

ممنون عزییزم منم خیلی سعی میکنم اروم باشم مدام سرگرمش میکنم زیاد تو جمع نمیبرمش چون خیلی دهن بینه ...

به هر تو سن حساسی هست . انشاءالله خیلی خیلی زود سلامتیش رو بدست بیاره.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
پوسته تخم مرغ رو تو ابلیمو بزاره و اونو بخوره حجامت کنه سه شیره بخوره برای پاهش هم فقط حجامت خشک ...

این دکتری که اینارو گفته خیلیا ازش معجزه دیدن 

کنجد سرشار از کلسیم هم واسه هوش خوبه  هم استخون تخم شربتی ۷برابر شیر کلسیم داره اینا ک من گفتم صرری ندار امتحان کن  ان شالله ب حق همین شبا خدا حاجت دلت با مصلحتش یکی کنه  عزیزم غصه نخوریا همه مشکلاتی ک گفتی بخدا ب مرور یکی یکی تمام میشن 

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
ممنون عزیزم زنده باشی  واقعا خوب میشه؟ گفت روزی 8ساعت طفلک باید باهش راه بره حاضرم هرکاری بک ...

اره عزیزم مشکل خاصی نداره

به مرور ولی خوب طی دو سال حالا یه کم بیشتر یا کمتر خوب میشه

من نمونه ای هم در اقوام داریم اصلا دکتر نرفت ولی الان که ۱۹ سالش هست مشکلی نداره حتی کسی متوجه بد راه رفتنش نمیشه فقط ورزش نمیتونه بکنه یا دوییدن هم نمیتونه

نه اینکه نتونه نه

میتونه ولی بعدش پا درد میگیره

شما بازم زود متوجه شدی

انشاالله بحق این شبهای عزیز و مزول قرآن خدا خودش کمک کنه خیلی زود هوب بشه 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
خداروشکر خدا به همه سلامتی بده اخه طفلک دندوناشش هم ارتودنسی متحرک میذاره چشمش هم خیلی ضعیفه  ...

جلوش حساسیت نشون ندین

بهش بگین همه ادما به دندون پزشکی میرن تو سنای مختلف

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه یعنی چون همه میپرسن شک کردم و فردا میبرم عکس بگیره چه علامتی داره دررفتگی لگن

شما ميگي يه هفته اس اينجوري شده!!!؟؟؟؟احتمالا كمبودويتامين. Dداره اگرم كفش نوشته من ديدم خوب ميشن