2777
2789

دوستاي عزيزم صلوات بفرستيم براي همه شهداي گمنام و ابراهيم هادي و انرژي هامون رو براي هم بفرستيم و از ته دلمون براي هم دعا كنيم كه حاجتمون تو اين شب هاي عزيز استجاب بشه🙏🏻محتاجم به دعاهاتون و صلواتتون منم براي تك تكتون صلوات ميفرستم🙏🏻

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه دایی منم اگه  یه صلوات بفرستید ممنون میشم.شهید ۱۸ ساله بود😢من یک دور تسبیح میفرستم واسه همه شهدامون و حاجت روایی همتون.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عموی منم شهیده 

الهم-صلی-علی-محمد# _وال_محمد🙏🏻

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
واسه دایی منم اگه  یه صلوات بفرستید ممنون میشم.شهید ۱۸ ساله بود😢

عزيزم بهش بگو واسته بشه حاجتم رو بگيزم🙏🏻🙏🏻😔

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به تعداد قلب ها فرستادم ..

انشالله همتون حاجت رواشین 

برای درست شدن کارمن هم لطفاا دعا کنین 

ممنونم از محبتتون 

عزيزم بهش بگو واسته بشه حاجتم رو بگيزم🙏🏻🙏🏻😔

چشم.ایشالله هرچی میخوای خدا بهت بده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چشم.ایشالله هرچی میخوای خدا بهت بده.

مرسي عزيز دلم ني ني ميخوام🙏🏻😔

ايشالله همه به حاجاتشون برسن 🙏🏻

مرسي عزيز دلم ني ني ميخوام🙏🏻😔 ايشالله همه به حاجاتشون برسن 🙏🏻

ایشالله دامنت سبز میشه گلم.خودتو بسپر به خدا و نگران هیچی نباش.وقتی که فکرشوهم نمیکنی بهت میده.فقط به خدا اعتماد کن.دلت آروم میگیره.

ایشالله دامنت سبز میشه گلم.خودتو بسپر به خدا و نگران هیچی نباش.وقتی که فکرشوهم نمیکنی بهت میده.فقط ب ...

قربونت برم🙏🏻

من ساداتم مارسم داریم تو مجلسها و دور همیهامون سادات دعا میکنن بقیه میگن آمین.حالا من یه دعامیکنم همه بگید آمین.

خدایا به عشق اون لحظه ای که امام جوادو به آغوش امام رضا عطاکردی شیرینی اون لحظه رو اون عشق تو چشمای مبارکشو به دل و قلب هرکس که برای طلب بچه دست به سمتت دراز کرده عطاکن و دستشو خالی برنگردون.آمین.