2777
2789
عنوان

تازه عروسم پاپ اسمیرلازمه؟

216 بازدید | 23 پست

سلام من نزدیک۳ماهه عروسی کردم آیالازمه پاپ اسمیربدم؟قبلش نبایذ نزدیکی کنیم یا مهم نیست؟

تورو خدا دعا کنید یه پسر خوشکل وسالم بدنیا بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر خانم متاهلی سالی یبار باید آرمایش پاپ اسمیر انجام بده. اگه اشتباه نکنم باید یه هفته نزدیکی نباشه .یادم نیست. دو سال پیش انجام دادم😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پاپ اسمیر برای چی؟؟ 

عزیزم پاپا اسمیر یه آزمایشه که از ترشحات رحم نمونه میگیرن و برای تشخیص سرطان رحم هستش چون سرطان رحم بین خانمها بسیار شایع شده. و جدیدا حتی برای دخترهای باکره هم لازم شده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
عزیزم پاپا اسمیر یه آزمایشه که از ترشحات رحم نمونه میگیرن و برای تشخیص سرطان رحم هستش چون سرطان رحم ...

نه میدونم پاپ اسمیر چیه. میخواستم بدونم دلیل خاصی داره که میخواد انجام بده😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
نه میدونم پاپ اسمیر چیه. میخواستم بدونم دلیل خاصی داره که میخواد انجام بده😊

کلا از لحاظ پزشکی هر خانم متاهلی باید انجام بده. .من تو پست اولیم گفتم یک سال. که اشتباه تایپی بود در اصل هر دو سال باید انجام بشه. و جدیدا گفتن حتیردختران باکره هم  باید انجام بدن

ممنون از اطلاعاتتون عزیزم😊❤️

فدات. اما اون نگاهت میگه من خودم  چیز رو بلدم. 😃😃😃😃😃لازم به توضیح شما نیست