2777
2789
خوبیاش همش با هم یه طرف  خساستش یه طرف دیگه  خیلی سخته  پیر میشی  باید مثل خ ...

از سرش میفته ولی موقت.باز بعدش میشه بدترازقبل.دست خودش نیس نمیتونه اینجوری بزرگ شده مث من که نمیتونم خیلی حسابگربشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم که بعدش خیلی برام سخت میشه.چون همین حالاکه به طلاق فک میکنم همش خوبیاش میادجلوچشمم دیوونه میش ...

بيخيال شو اينو مني كه ١٢ سال از طلاقم ميگذره بهت ميگم، شوهر سابق منم بشدت خسيس بود خانواده اش از خودش بدتر

واقعا سخته زندگی کردن با ادم خسیس،فردا که رفتین سر خونه و زندگیه خودتون باید بابت هر یک ریالی که خرج ...

جواب پس نمیگیره چون اجازه خرج نمیده.همه چی باید همونجور که تعیین میکنه باشع و یه ریالم ازون که گفته بیشتزخرج نشع.متاسفانه روزبه روز دعوامون بیشترمیشع

ازش راهنمایی بگیر . البته نمیدونم داستانش واقعیه یا ن همش تاپیکو میترکونددن.خساست یه طرف اینکه از با ...

اره میخواستم راهنمایی بگیرم ولی تاپیکش نیس.

مشاورنمیاد میگه پول خرج این چیزانمیکنم قبولشون نداره

شاید بعد خرید خونه خیالش راحت بشه و راحت تر بتونه پول خرج کنه هوم ؟ بهرحال تو اخلاقشو بهتر میدونی ...

میگه بهترمیشه بعدش ولی بعید میدونم چون بعدش ماشین بهترمیخوادبعدش خونه شمال وکلی چیزای دیگ که بهونه خرج نکردن باشه

همه این کارارو کردم وگفتم.ولی میگه تودختری فرق دارا بابات بایدخرج کنه من پسرم خودم باید خونه وماشین ...

بگو این نظر توست ، نظر من اینه خانوادت باید خونه بخرن تا پدرم جهیزیه بده

پس اگه مشاور این حرفو زده درنگ نکن که هرچه زودتر جداشی اعصابت راحتتره .

حالا اگه بازم دودلی برویه مشاور دیگه وپیشش ادامه بده تا آخر

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
نمیدونم .میگه آرزوش توزندگی یه خونه عالیه ببینین التماس نیس ولی هرچقد اصرارکنم میگه نههه من برنامم ...

عجیبه که به چه امیدی داری تحمل میکنی !!

مطمئنا بعد از ازدواج هم شما پا به پاش باید کار کنی ولی حتی ۱دونگ از اموال رو به اسمت نخواهد زد عمرا 

ما تو فامیل شبیه شما رو داریم طفلی خانم مدام به جای همکاراش هم شیفت وایستاد یعنی آقاهه ازش میخواست بعد کلی خونه و ماشین دارن ولی حتی نیم دونگ از چیزی به اسمش نیست فقط به خاطر بچش داره تحمل میکنه جلو همه فامیل که همسرانشون خونه به نامشون میکنن این فقط خجالت نصیبش میشه  افسرده تر میشه 

میگه بهترمیشه بعدش ولی بعید میدونم چون بعدش ماشین بهترمیخوادبعدش خونه شمال وکلی چیزای دیگ که بهونه خ ...

راست میگی

میخوای یکم باهاش صحبت کن بگو من نمیتونم با این شرایط کنار بیام

دوست دارم منو ببری شما بیرون برام هدیه بخری و ‌...

ببین چی میگه 

من فکر کنم شوهرشما یه زنی میخواد که کارکنه یا پدرش خرج زندگی و خودش رو بده و آقا فقط پولش رو جمع کنه.

اگه اینجوری باشه قاطعانه میگم این زندگی ، زندگی بشو نیست

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
یکی ازدوستان من پیش چندتا مشاور رفت ،خساست بددلی ودهن بینی بدترین خصلت های یک مرد که اسیب هاش به طرز ...

همش فک میکنم شاید بعدادرست بشه بااینکه ته دلم میدونم بعیده ولی بازم امیدددارم

بيخيال شو اينو مني كه ١٢ سال از طلاقم ميگذره بهت ميگم، شوهر سابق منم بشدت خسيس بود خانواده اش از خود ...

اخلاقای دیگش چطوربود؟البته ببخشیدا اگ فضولی نیس بگبن اخه اکثرامیگن مردخسیس ازلحاظ محبتم کم میزاره یراهمین دودلم