2777
2789
بیچاره میگه شب میزارم همه گزارش میزنن هی میترکه منم بودم خدایی دیگه نمزاشتم  

خب منم واسه همین طرفداریشو میکردم دیگه. میگه میزارم اما نمیزاره. بعدم میتونست قشنگ همه رو تایپ کنه بزاره تو یه تاپیک دیگه. مسخره کرده دیگه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
جدی؟؟؟؟؟؟

من عصری خوندم و باز تعطیلش کرده بودن دوباره ساعت 11اینابود دیدم تایپیکش بازهس بقیش رو خوندم از تالار عروسی و اینکه پول وهدایا جمع شده بود و خواهرش هدی رو مامور کرد مراقب باشه شاباش ها روجمع کنه بعد گفته شوهرش بهش گفت دیگه هیچ وقت ازجدایی حرف نزن نوشته بود بعدها هم میگف حرف جدایی نزن چون محاله بزارم و بعدم گفت مادرشوهرم همچنان اون رفتاراشو داره گف یه روز دیدم پدرشوهرم رو به مادرشوهرم گفت ازجیب من باز پول برداشتی مادرشوهرم انکار کرد و پدرشوهرش گف چن بارخودم دیدم و انکار نکن و بعدم همچنان باشوهرش هس وجدانشد بعدش تایپیک بازتعطیل شد .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️