2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ازدواج وشوهر افتخاره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست

من مجردم و هیچ وقت به دوستای متاهلم غبطه نخوردم ولی..

چه بخوایم و چ نخوایم ازدواج قسمت عظیمی از زندگیمون رو تشکیل میده و میشه گفت جزو مهمترین تصمیماته و به همه چی آینده وابسته!

پس ازدواج خوب و انتخاب درست و مدیریت خوب بله افتخاره.

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیک میترکه چون بعضیا بلد نیستن با احترام نظرشونو بگن...وبه کسایی که ازدواج کردن توهین میکنن...نظرتون متفاوت باشه ایراد نداره ولی اینکه بخواید کسایی که ازدواج کردن رو عقب مونده و احمق تلقی کنید اصلا درست نیست...

افتخار در حقیقت پاداش احساسی موفقیت است.  اگر شما با داشتن یک ازدواج خوب یا یک مدرک تحصیلی معتبر یا یک شغل پردرآمد یا تربیت فرزندان موفق احساس موفقیت میکنید میتونید کاملا به دستاوردتون افتخار کنید

بی ارزشترین نوع افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی ندارد

مثلِ چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگي و خیلی چیزهای دیگر. 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

[QUOTE=91580371]یه بار یه مشکلی برام پیش اومد گفت بهت حق می دم چون بچه نداری تحملت کمه قوی نشدی 😑[/QUOTE

همچین موجودات دوپایی باید سمت بالایی داشته باشن با این اعتماد به نفسشون

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من به شخصه اگه یه مرد خیلیییی موفق ببینم کنجکاو میشم بدونم زنش کیه و چه ویژگی مثبتی داشته که اون آقا ...

بیا من بهت بگم، مثل منه، بی زبون مهم ترین ویژگیمه، هرکی پشت سرش صحبت کنه سریع می گم ادامه نده توی زندگیم دخالت نکن، تا حالا حتی یک بار سوال نکردم کجایی ، وقتی ناراحته تنهاش می زارم تا آروم بشه فقط بهش می گم عزیزم من همیشه کنارتم..خیلی از خانم ها خودشونو لوس می کنن مثل بچه ها صحبت می کنن من اصلا از این کارا نمی کنم، خیلی کارهای دیگه که یه مرد موفق توقع از همسرش داره صبوری و درک