بازم ترکید؟دیشب که بازم تاپیک زد زود گفت بعدش هم قفل کرد گفت امشب میاد چرا بعضیا انقدر بیشعورن گزارش چرا میزنی اخه😒😒😒
ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
عزيزم داستانه زندگيشه، مثلا كسي كه رمان ميخونه واسه چيه سرگرميه و اين چيزا حالا پيام اخلاقيش هم اين بود كه ادم نبايد از رو ظاهر قضاوت كنه و هر كس براي ازدواجش معيار مناسب با سطح خانوادش رو در نظر بگيره نه بالاتر نه پايين تر اين بود نتيجش
نمیخام به کسی توهین کنم ولی یه سری ادم بی سواد و ببخشید بیشعور اومدن تو این سایت یه چیزی یاد گرفتن به اسم گزارش تا به مزاجشون خوش نمیاد سریع اینکارو میکنن
سلام عزیزم ممنون از پاسخگوییتون. این لینک رو میزارم ببینید خودشه؟
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.