2777
2789
عنوان

خانومهایی ک دارن سیسمونی میگیرن یا به تازگی گرفتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 51 پست
من قبل بارداری ۶۲ بودم الان هفته ۲۳ شدم ۷۰😑😖😖

عه جدی من نگران خودم نیستم فکر بچه مم. کوچولو نمونه من قبل بارداری ۷۵ بودم الانم همونم البته بستگی ب توده بدنی مادرم داره ها، اونایی ک لاغرم بیشتر اضافه میکنن بنظرم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه جدی من نگران خودم نیستم فکر بچه مم. کوچولو نمونه من قبل بارداری ۷۵ بودم الانم همونم البته بستگی ب ...

نگران نباش ..اگ‌تغذیت خوبه و ویتامین هاتو سر وقت استفاده میکنی حتما نینی وزن‌میگیره🙏

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

منم تازگی خریدم. لباس چله گی هاش همه جنس خوبه جوری که هرکی میبینه فکرمیکنه لباس بیرونیه اینم از سر بی تجربگی ما بود. سایز صفر و ۱ و ۲ هرکدوم سه دست. چند دست لباس بزرگتر گرفتم که فکرکنم سایز ۳ و ۴ هستش. از این چله گی معمولی ها هم سه دست گرفتم جعبه ای نه. تیکه ای گرفتم واسه تو خونش و اینکه سایز صفرم انقدرا کوچیک نیست که به دردش نخوره چون بچمم احتمالا ریزه. فکرمیکنم دوصفر هستش و به درد نوزاد میخوره تا یکماه 

راستی من ی پیج تو اینستا دیدم اسمش بیبی لندکو بود 

کاراش خارجی و قیمت مناسبن بعد نوشته بود کالسکه و کریر و اینا کلا از چین میان و اینایی ک ب اسم انگلیس و المان و غیره میدن دروغه و میگفت کارای چین با کیفیتن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
كرير ٢٥٠٠ كالسكه از ٣ تومن داره تا ١٢ تومن ولي عاليه دختر من تو كريري خيلي راحت بود هم خوشگله هم بچه ...

چه رنگی گرفتی ؟ مشکی 

مدل باز کالسکتون یا میلا؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
كرير ٢٥٠٠ كالسكه از ٣ تومن داره تا ١٢ تومن ولي عاليه دختر من تو كريري خيلي راحت بود هم خوشگله هم بچه ...

کریری ک گرفتین مکسیه مارکش؟ بعد سبکه یا نه؟ اخه کریرا معمولا سنگینن اذیت میکنن

پیجشو میدی 

Babylandco همینطور سرهم سرچ بشه

دستت درد نکنه

❤️😘