برای شربت یا مربای آلبالو(مربا:آلبالو های بی هسته رو تویه قابلمه میریزم و زیرشو اول زیاد میکنم تا یکم له شن و آب بندازن،بعد دولیوان آب بهش اضافه میکنم*البته بستگی به مقدار البالو داره برای هریک کیلو البالو دولیوان آب*بعد از این که اب رو ریختین شکر یه لیوان شکر بریزین و بزارین حل بشن و هم بزنین بعد از اینکه مخلوط شدن باهم و آبش هم تا حد کافی جمع شد و در حد کش اومدن بود بریزین داخل یه ظرف و یه جایه خنک که سرد شه بعد برای مربا مصرف کنید .
شربت:البالوهارو چه بی هسته و باهسته فرق نداره چون اخر از صافی رد میشه خب البالو هارو بریزین داخل قابلمه و بذارین آب بندازن و له بشن بعد با پشت یه ملاقه کامل لهشون کنید و یه لیوان و کمتر از نصفی شکر بریزین و بزارین باهم حل بشن و بعدش پنج لیوان آب بریزین توش و برازین بجوشه و غلیظ شه بعد بزارین سرد بشه و از صافی ردش کنید و بذارید یخچال سرد شه😍نوش جاننن