2777
2789
عنوان

Har ki dus nadare na khune gozaresh zadanetun chye Baz? ??

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 18 پست
r u english man?

No  my  gushi   haven't  farsi  languish

And  I  am  womab

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             
اره خدایی بعضیا حتی تو مجازی هم حسود و عقده ای ان و تنگ بازی در میارن .  مگه در مورد چی بود که ...

Ye  dar do del  AZ  khandane  shohar  

مهربونا دعاکنین قبل از عید1400 ماشین مورد علاقمو بخرم دعای شماها اثر داره...   میشه واسه حاجت روایی م صلوات بفرستین...... دعاتون میکنم                                                             

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا لیموناد رو ترکوندید بذارید بفهمیم آخرش این حمید عنتر چی شد

Vallllla  

نمیدونم من در جریان اون تاپیک نیستم ولی بعضیا عادت دارن گزارش بزنن 😑😑یا شایدم خود نی نی یار ها می ...

Na  gozaresh  zadan