2777
2789
هرکی بازی حقیقت هس دستش بالا البته فقط حقیقت ن جرعت چون حس جرعت نیس خخ

منم هستم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تقريبا

اره عزیزم تا ۱۲۰ نرماله

ماه چندمی

هروقت میخوای بگیری حتما ناشتا رو هم بگیر که اون بیسه چون صبحانه معلوم نیست چی خوردی خب مسلمه عسل خورده باشی قندخون رو خیلی بالا میبره یا زیاد خورده باشی و ..

ممنون عزیزم سلامت باشی😘😘😘😘

خواهش میکنم😍خدا بهت کمک کنه ان شاءالله توی بزرگ کردنشون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دیشب و دیروز بدترین لحضات زندگی من و پسرم بود  دیشب پلک رو هم نزاشتم  یا کابوس دیدم  ...

وا چرا تو لیاقت مادری نداری ۹ماه حملش کردی با درد ب دنیاش اوردی اون جریانی ک پیش اومده دیگه قسمته از قصت ک نبوده شوهرتون اصلا درم نداره ک شمامم مادری راضی ب درد کشیدنه پسرت نیستی منم دو روژ پیش پسرم قاشق گذاشته رو اجاق گرم شده گذاشته دهنش لباش سوخته ولی شوهرم چیزی نگف میدونه حواسم نبوده 

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش