2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم واسطه ی ازدواج شم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 105 پست
نه من خودمم میخام. شمام مگه میخای؟

آره نگا کردم تو نبودی😂 پوزش😁❤

شوهر رو ک اول من خواستم😐😂😂

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رو هرکی دست گذاشتم که معرفی کنم به دیگران بختش بسته شد

تالان 2نفرو سیاه بخت کردم😐

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
من رو هرکی دست گذاشتم که معرفی کنم به دیگران بختش بسته شد تالان 2نفرو سیاه بخت کردم😐

خواهش میکنم به جوونای مردم رحمی کن ... 😂😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
😂😂

البته شرایطم خیلی خاصه همش خواستگار رد میکنم الان شرایط رو میگم یکی بگو نجار برام بسازه.سن بین۲۲تا۲۶ مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یه رشته ی خوب پول برام زیاد مهم نیس این رو ندارم تو معیارهام ولی مسئولیت پذیر باشه آهان پرمو هم باشه کم مو دوس ندارم من😂😂😂😂حتما تبریزی هم باشه همشهری خودم

اگه اینو بتونی من خودم رسما بهت مجوز واسطه و معرف شدن میدم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نه اول مطمئن میشم که پولاشو میده بعد زنش میشم😁😁😁

اگه شرط ازدواجش پیاز در غذا باشه چی قبول میکنی؟😂

اخه تو اون تاپیک پیاز  یادمه گفتی از پیاز بدت میاد و تو خواستگاری طی میکنی با طرف.

سلام 🌷

دس رو بخت من نزاری😨😨😨 خخخخخ

مراقب رفتارت باش😈

یوهاهااااااا

😂😂😂 فان#  

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙