2777
2789
عنوان

اعتراض نامه به مسوول نی نی سایت بیایین زیرش امضا بزنین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 28938 بازدید | 2672 پست

آره منم همیشه به همین فکر میکردم که چرا برنامه نویس سایت این قابلیتو نزاشته🤔

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اول خودم پیرو همین موضوعات تاپیک زدم اما وقتی با حجم انبوه تاپیکهای سر کاری و دروغ مواجه شدم نظرم برگشت اخه اونجوری دیگه عملا سر کاریم الان از ترس رو شدن دروغاشون کمتر خالی میبندن که مبادا دستشون رو بشه 

@شاید_یک_مرد پربازدید کن لطفا😊

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

واله من چند تا تاپیک  از کی میخوام بگم نینی یار حذف کنه یا یادم میره یا تاپیکش قفله .انقدرم مقررات داره تو ساعات خاص و فقط یه تاپیک حذف میکنن  واقعا حقمونه حداقل خودمون روزی یهوتاپیک بتونیم حذف کنیم

دقیقا میخاستم الان همین تاپیکو بزنم کاش پربازدید بشه

پیرارسال که ورژن جدید سایت درست گزینه ترکاندن برداشتن

از قدیمیها شنیدم گفتن به ایندکس سایت اشکال پیدا میکنه این حذف کردنا

دیگه نمیدونم راست و دروغ 

شادی روح پدرم دوست داشتی ی صلوات مهمونم کن😍😍😍
من هیچوقت مشکل حذف تاپیک نداشتم....    

😱😱😱😱😱😲😲😲😲😲😲

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤