2777
2789
عنوان

اگه یه همچین نذری کرده باشید چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 35 پست
اره همون امیر رضا میذارم پس، اسم شوشو محمدرضاست، اسم برادر شوشو علیرضا، اسم برادرا خودمم علیرضا، حمیدرضا. امیر رضا به اینا هم میاد
شادی یعنی: عضو جدید خانواده....👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ چه جالب، راستی کسی هست مث من؟ همش استرس دارم که نکنه بچم مشکل داشته باشه، از همون امام رضا خواستم نگهدارش باشه سالم دنیا بیاد
شادی یعنی: عضو جدید خانواده....👶
ببین شما تصمیم خودت رو گرفتی برای اسم اما هیچ اجباری وجود نداره برای گذاشتن اسم حتی اینایی که نذر میکنن صیغه نذر بجا میارن که مسلما شما نیاوردی خیلی ها هم بودن که اسم نیت کردن نگذاشتن چیزیم نشده مگه اسم ضامن خوشبختی و سلامتی یه بچه میتونه باشه همه جور اسن مذهبی تو جامعه وجود داره آیا همه اوناهاله نور دورشونه این نظر شخصی منه البته باور و اعتقاد احترام دار بجز خرافات
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
به نظرم اگه خودت دودل نباشی به اسم بقیه هم قبول می کنن اونی که تو صدا می کنی صدا کنن
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
***** مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها ***** ****** موضوع شماره 13: تزئین سالاد الویه ****** *** لطفا فقط به سه نفر از دوستان رای دهید *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=72
خداوندا :نعمت عافیت مبدا همه نیازهاست و عاقبت به خیری مقصد همه نیازهاست .بین این مبدا تا آن مقصد والاترین نیازها دلخوشی است .به بزرگیت سوگند آنرا به تمامی دوستان و عزیزانم عطا فرما. آمین یا رب العالمین

سلام دوستان گلم **** روزتون مبارککککککک **** ***** مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها ***** ****** موضوع شماره 13: تزئین سالاد الویه ****** *** لطفا فقط به سه نفر از دوستان رای دهید *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=72

خدای مهربونم دوستت دارم
2790
2778
2791
2779
2792