2777
2789
عنوان

بیاین بحرفیییم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم آخه

هر چی که تو دلته رو بگو و بپرس شما باید حرفاتونو با هم بزنین اگر احساس میکنی چن وقته بی توجهی میکنه و …… همینو در میون بزارید با هم برید بیرون حرف بزنین و …… جو خونه رو شاد نگه دارید

خبر اینکه مادر شوهرم حسابی دعوام شد و شوهرم فقط نگاه کرد ،هر چی خاست بهم گفت ،ومن دو سه بازی جواب توهین هاشو دادم ،مثلا بهم گفت یاغی ،گفتم خودتون یاغی این،دیگ گند زده به زندگیم ،شوهر مم میگه همش تقصیر تویه ،تو مقصری،فکر نمی کردم ازدواج تا این حد سخت باشه 

من همیشه تنهام تو خونه  کی هست که جو خونه رو شاد کنم براش  همش تنهایی و تنهایی

میخوای کلاس برو حداقل دلت نگیره تو خونه یا بیرون برو با دوستات و …… انشالله شما هم مشکلاتت حل میشه و خوشبخت و اروم در کنار هم زندگی میکنید   

شوهرم پیام داده مهرت از دلم رفته ،نمیدونم برم یا بمونم ،اگر بمونم یه روزی خودش بهم نمیگه برو ،مادرش میذاره زندگی کنیم ! دیگ کم آوردم مثل کابوس شده برام،تموم میشه یه روز یا نه

شوهرم پیام داده مهرت از دلم رفته ،نمیدونم برم یا بمونم ،اگر بمونم یه روزی خودش بهم نمیگه برو ،مادرش ...

خودتون بهتر میدونین که چی بهتره چی بدتر اگر از اون زندگی راضی هستی بمون اگر نه برو اگر تردید داری با بقیه و خانواده و مشاوره و مشورت کنین

خیلی دلم گرفته ،فقط خاستم یکم حرف بزنم ،قلبم طاقت این همه فشارو نداره

اشکال نداره عزیزم همه لازم دارن درد و دل کنن به همه میگم به شما هم میگم زندگی کنار روی سخت روزای خوشم داره اون روزا رو برات ارزومندم