2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 46 پست
آخه منم اخلاقم اینه اگه کسی با ملایمت باهام حرف بزنه راه میام باهاش ولی با تندی باهام حرف بزنه سر لج ...

خب عزیزم اخلاقت باهرکی خاست اینجوری باشه ولی با شوهرت نمیتونی اینجوری باشی چون همیشه دفواس و به چیزیم که میخای نمیرسی یکم رو خودت کار کن با سیاست تر رفتار کن و پادشاهی کن

ببین چقدر دوست داشته که نمیخاسته تنها بره میخاستن تو باهاش بری وگرنه همون موقع می‌رفت یه زنگم بهت نم ...

ن عزیزم مسئله دوس داشتن نیس مسئله اینکه اگه بدون من میرفت همه میگفتن زنت کو این جواب نداشت بده آبروش میرفت چون من اینجا غریبم جایی ندارم برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر حرف شوهرتو گوش بده جای دوری نمیره  یواش یواش به مرور زمان همچین میاد تو دستت که خودتم باو ...

یعنی میگین برم؟؟ آخه یه اخلاقی شوهرم داره اگه یه بار به حرفش بکنی فک میکنی دیگه همیشههه باید به حرفش بشی

خب الان چجوری باید رفتار میکردم مثلا 

تو که میدونی چه تو بری چه نری اون میره پس بهتره بدون دعوا با ارامش باهم برین مردا عاشق اینن که بهشون بگی چشم بعد تو راه میتونستی بگی عزیزم دوست داشتم یا بهتر بود اینو جور دیگه ای ازم درخاست میکردی ازت جور دیگه ای انتظار داشتم دفعه بعد مطمین باش جور دیگه ای ازت میخاد

تو که میدونی چه تو بری چه نری اون میره پس بهتره بدون دعوا با ارامش باهم برین مردا عاشق اینن که بهشون ...

ن بابا نرفته نشسته ور دل من یکسره هم داره غر میزنه به جونم چرا لباسا رو نشستی چرا ظرف کثیفه چرا زمین گرده چرا چرا چرا دیونم کرد بخدا اه

چقدشرایطت شبیه منه

شوهرمنم هرجابره منومیخوادببره چون به حرف اینواون خیلی اهمیت میده

من هی میگم هرجاخواستی بروچرامنوعذاب میدی مگه من مجبورت میکنم بازم کارخودشومیکنه

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
ن بابا نرفته نشسته ور دل من یکسره هم داره غر میزنه به جونم چرا لباسا رو نشستی چرا ظرف کثیفه چرا زمین ...

پس نگا چقد وابستته این خودش یه نکته مثبته بزار غر بزنه لجش گرفته از در مهربونی باهاش وارد شو بزار ببینه خیلیم بد نشده که نرقته

چقدشرایطت شبیه منه شوهرمنم هرجابره منومیخوادببره چون به حرف اینواون خیلی اهمیت میده من هی میگم هرج ...

دقیقا مثل شوهر من ، شوهر من فقط به خاطر اینکه آبروش نره بدون من جایی نمیره وگرنه میرفت عین خیالشم نبود 

دقیقا مثل شوهر من ، شوهر من فقط به خاطر اینکه آبروش نره بدون من جایی نمیره وگرنه میرفت عین خیالشم نب ...

حالابرعکس من هیچ جامجبورش نمیکنم باهام بیادچون میخوام هرجاباهم میریم به جفتمون خوش بگذره

کاش مردااینقدخاله زنک نبودن

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)

[QUOTE=91486529]پس نگا چقد وابستته این خودش یه نکته مثبته بزار غر بزنه لجش گرفته از در مهربونی باهاش وارد شو بزار بب ...[/QUOT الان هرچقدر باهاش حرف بزنم محل بهم نمیده که

بخاطر نیم ساعت دعوانمیکردی..........بعضی از زنا عین گرگ دندون تیز کردن واس زندگی مردم...فقط منتظرن ک ...

آخه اگه میرفتیم از اون ور دیر وقت میشد دیگه ماشینم که اونجا تو روستا سخت گیر میاد آنوقت میگفت همینجا بمونیم