2777
2789
عنوان

بارداری

86 بازدید | 15 پست

سلام ، دوستان من سه ساله ازدواج کردم از اسفند ماه اقدام داشتم ولی باردار نشدم  هم خودم هم همسر آزمایش دادم مشکلی نبود گفت شش ماه تا یکسال طول می کشه ، امروز که رفتم گفت عکس رنگی از رحم بگیر ، ویه آمپول هورمونی داد گفت این بزن یک ساعت بعد اقدام داشته باش، والا موندم اطرافیانم میگن از این کارا نکن بزار طبیعی باشه.  این عکس و آمپول خوب نیست ، به نظر شما چیکارکنم؟

کاش به همه ی اطرافیانت نمی گفتی 

هر کسی به نسخه ای برات می پیچه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس که واسه مطمئن شدن باز بودن لوله هاس. آمپولم برای تحریک تخمکا عیبی نداره. ولی از اول سیکلت شروع کن به خوردن عسل و سیاهدونه یه قاشق عسل با نصف قاشق سیاهدونه قاطی کن هر روز صبح بخور تا روز تخمک گذاری شوهرتم بخوره زود نتیجه میده

🦋

عزیزم هنوز چیزی وقت نیست که اقدام کردی چقد عجله!توی بهترین حالت اگه مشکلی نداشته باشی حداکثر یکسال طول میکشه باردار بشی پس صبر داشته باش و به تغذیه خودت و همسرت برس و سعی کن آرامش داشته باشی انشاا...که به زودی مامان میشی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کن و طبق اون رابطه داشته باش

سعی کن حتما توی روزهای تخمک گذاری نزدیکی داشته باشی .اگه دخول کامل باشه خیلی بهتره .و اینکه روز های تخمک گذاری رو روز در میون نزدیکی داشته باش چون اسپرمی که تازه ساخته بشه کیفیت بهتری داره....شرمنده انقد واضح گفتم😥