2777
2789
عنوان

مرغ سرخ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2543 بازدید | 25 پست

من اینطوری میپزم خیای هم خوشمزه میشه: 

اول پیازو نگینی خورد میکنم توش زردچوبه و فلفل سیه میریزم میذارم یکم تو کره تفت بخورن بعد مرغارو میذارم هر دو طرف خوب سرخ بشن، بعد در ماهیتایه رو میبندم میذارم یه ساعتی رو شعله کم خوب جابیفته بعد نیم ساعت یکم زعفرون میریزم تمام اصلا اب نمیخاد خودش آب میندازه تهش دیدی اب داره شعله ر زیاد کن ابش کشیده بشه 

میپزه من همیشه سرخ میکنم

من واسه خورشت سرخ میکنم بعد درش میذارم تا پخته بشه ولی ایشون فکنم خورشتی نمیخواد

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه با سرخ کردن تنها نمیپزه

مامان من فقط با سرخ کردن مرغ درست میکنن محشر ،محشرا 

مثل اکبر جوجه 

اول مرغ که فقط شسته شده رو تو روغن زیااااد سرخ میکنن تا خودشو بگیره ،بعد یکم کره هم میزنن

کامل قرمز که شدن  یکم نمک میزنن و یکم زععفرون دم کرده،درظرف رو میزارن خودش یکم بخار میکنه و کامل پخته میشه ودوباره  همون آبش تموم میشه و به جلیز جلیز میفته و آماده است 

کامل مغز پخت مبشه 

دقیقا مثلا کبر جوجه رستوران 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من واسه خورشت سرخ میکنم بعد درش میذارم تا پخته بشه ولی ایشون فکنم خورشتی نمیخواد

نه من سرخ کرده که با سیب زمینی سرخ شده و گوجه دورچین کنم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
مامان من فقط با سرخ کردن مرغ درست میکنن محشر ،محشرا  مثل اکبر جوجه  اول مرغ که فقط شس ...

خب دیگه درشو میذارن میپز 

با سرخ کردن تنها نمیپزه

و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

مامان من فقط با سرخ کردن مرغ درست میکنن محشر ،محشرا  مثل اکبر جوجه  اول مرغ که فقط شس ...

نمک و زعفرون رو به روغن اضاف میکنن؟

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
خب دیگه درشو میذارن میپز  با سرخ کردن تنها نمیپزه

میپزه دیگه شعله رو کم کم میکنن بهش زمان میدن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمک و زعفرون رو به روغن اضاف میکنن؟

به مرغا که سرخ شدن اره دبگه تو روغنم میره دیگه

والا دیشب زرشک پلو با مرغ درست کردم حالا شوهرم گفت مرغ سرخ کرده میخام بدون سس با شوید باقلا روزه دار ...

من همینجوری درست میکنم باسیب زمینی وگوجه سرخ شده دورچین میکنم،امابا نون میخوریم،با برنجم میشه البته

میپزه دیگه شعله رو کم کم میکنن بهش زمان میدن

خخخخخخ

بی خیال 😘😘