سلام بچها میخوام حلیم درست کنم اما تا بحال درست نکردم.
چند تا سوال دارم. اگر بخوام ۲۵ تا از این ظرف کوچیکا
و دوتا از این بزرگتره، پُر از حلیم باشه باید چقدر گندم بریزم؟
اگر بخوام گوشتش زیاد باشه بد میشه؟ چقدر گوشت بریزم؟ گوشت ران بهتره یا سردست؟
ببخشید میدونم تاپیک مسخره ایه اما برام مهمه
یه سوال دیگه اینکه حلیمارو به آشنا ها نمیخوام بدم.میخوایم بدیم به بچهای تو مترو و.. نمیدونم شکر میخورن یا نه. چه پیشنهادی برای این قضیه دارید؟ کیسه ی شبیه زیپ کیپ اما خیلی کوچیک میفروشن که توش شکر بریزم؟