2777
2789
عنوان

بچه هاتون فاصله سنی چند سال دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

۳ سال و هفت ماه  از فاصله سنی شون خیلی خیلی راضی ام

اما وقتی میگی شرایط خوب نیست چرا به دومی فکر میکنی

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز بچه ندارم ولی بچه پشت سر هم خیلی اذیت داره باید تحمل داشته باشی ولی منم به نظرم اختلاف سن کم خوبه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

وقتی اوضاعت خوب نیس چرا دومی رو بیاری؟؟؟؟من دومی ک ب دنیا بیاد اولی میشه ۲۰ ماهش .ازمن باشه میزاشتم بچم ۴سالش بشه بعد ولی شد ک شد خداروشکر ناشکری نمیکنم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

فاصله کم بچه حسودیش میگیره

من ده دوازده سال دوسدارم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه های من ۹ سال فاصله ی سنی دارن

اما دوستان یه چیزی بگم براتون که خودم تجربه کردم و اطرافیانم هم دیدم

میدونین روزی بچه با خودش میاد اگه شرایط دیگه بچه دار شدن رو دارین لطفا به خاطر وضیعت مالی نگین بچه نمیخوام چون با این حرف میگین به خدا اعتماد نداریم از کجا معلوم بچه بیارم خدا روزیش رو نده اگه نده من چیکار کنم از کجا بیارم بدم بخوره 

من خودم تا چند مدت همین فکر رو داشتم به خواهرم به همسایمون که میخواستن بچه دوم یا سوم رو بیارن میگفتم وای چه کاریه وقتی نمیتونین همه چی برا بچه اولتون فراهم کنین بچه ی بعدی رو میارین چه کاریه وقتی مستاجرین یا یه اتاق جداگانه نمی تونین برا بچتون فراهم کنین من که تا بچه اولم از همه لحاظ تامین نشه بچه دوم نمیارم

در این دوره ما ازنطر وضع مالی  و روحی و غیره در شرایط سختی گیر افتادیم خونمون رو از دست دادیم و رفتیم مستاجری وقتی پسرم ۸ سالش بود دیگه فاصله ی سنیش داشت با بچه دوم خیلی بیشتر میشد که دیگه تصمیم گرفتیم باز بچه دار شیم از وقتی بچه ی دوم رو باردار شدم همه شرایطمون عوض شد وسایل خونمون رو عوض کردیم پول های مختلفی که منتظر بودیم به دستمون بیاد که عقب میفتاد به دستمون رسید ماشین جدید خریدیم بعد دنیا اومدن بچه دومم زمین خریدیم برای ساخت خونه و وامهای مختلفی برامون جور شد که نیاز به سپرده گذاری نداشت و .....

ببخشید طولانی شد میخوام بگم روزی آدما با هم متفاوته  شاید یه بچه دیگه که میاد علاوه بر خودش زندگی بقیه ی اعضای خانواده رو هم از این رو به اون رو میکنه

علاوه بر اعتقاد به خدا بیاین بهش اعتماد هم داشته باشیم

الا بذکر الله تطمئن القلوب