2777
2789
استیل البرز ده روز قبل جشنواره داشت من ١١۵۰ خریدم غیر جشنواره ١۵۰۰ بود

واسه خونمون که میخوایم اجاره بدیم قراره بذاریم عزیزم

مارکی سراغ داری بگیریم که هم خوب باشه هم ارزون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه خونمون که میخوایم اجاره بدیم قراره بذاریم عزیزم مارکی سراغ داری بگیریم که هم خوب باشه هم ارزون ...

استیل البرز از اخوان ارزونتره 

شاید ارزونتر از اینم باشه نمیدونم والا

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
مرسي عزيزان .ولي شيشه اي تميز كردنش خيلي سخته .فقط زيبايي داره بنظرم .ولي شوهرم ميگه بايد شيشه اي بخ ...

مگه شوهرتون اشپزی میکنه 

آشپزخونه مال زن خونست از صفر تا صد باید نظر خانم باشه وسلام

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

شیشه ای نخر تورو خدا خودت نابود میشی. من که عاسی شدم. مجبور شدم فویل بکشم. چون با یه قطره آب یا یه رد انگشت هم جاش میمونه لک میشه. اگ خیلی رو تمیزی حساسی نخر. ولی اگ زیبایی مهم تره بخر 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

من شیشه ایی مارک دانیس دارم شش ساله و عالیه مامانم بعد از من چون پرجمعیتن استیل خرید مارک لتو ترکیه که همه شعله هاش اللن خرابن و دست خیس باشه یکم برق میگیره شدت کم و با فندک روشن میکنن شعله هاش خیلی قدرت کمن به نسبت گاز من که قدرت شعله هاش عالیه و پنج شعله است و تایمرداره مشکیه ،داتیس محصولات هود و گاز صفحه آییش عالیه من همه مارک دورو برم دیدم و مال خودم واقعا عالیه تمیز کردنش هم راحته

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
مگه شوهرتون اشپزی میکنه  آشپزخونه مال زن خونست از صفر تا صد باید نظر خانم باشه وسلام

خخخ ميگه خودم تميز ميكنم شيشه اي بزن خوشگل تره.شما شمالي هستي؟