غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان قطره ا د 156 بازدید | 19 پست من پسرم پنج ماهشه ولی هی یادم میره قطره ا د رو بدم به نظرتون خیلی بده براش روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1398/03/05 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 منظورم اینه ندم چه اتفاقی میوفته😐 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 بله.قد کوتاه می شه. عه واقعا من نمیدونستم 😳 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
سین_دخت_مهربون عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 21552 من از اول تا الان که نزدیک ۳ سالشه ویتامین های بهداشت رو انداختم دور به توصیه پزشک پسرم،و ویتامین خارجی دادم و اثراتشو دیدم،،سعی کن بدی لطفاً و خواهشاً،،الان باید ول بی بی بخوره و از همه مهمتر قطره آهن خارجی فروگلوبین
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 بله.قد کوتاه می شه. ینی الان پسر من قدش کوتاه میشه هفته ای سه چهار بار میدم ولی خیلی وقتا یادم میره روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
uaram عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 2947 واسه استخوناش خوبه.اینو دکتر بمن گفت.و باعث شد همیشه بدم.اینکه از پرانتزی بودن پا تا حدودی جلوگیری میکنه
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 گوشیتوتنظیم کن درست زمان مشخصی زنگ بخوره وبده تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 من از اول تا الان که نزدیک ۳ سالشه ویتامین های بهداشت رو انداختم دور به توصیه پزشک پسرم،و ویتامین خا ... نمیدونم چرا یادم میره 😢 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
venuss عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 9135 ینی الان پسر من قدش کوتاه میشه هفته ای سه چهار بار میدم ولی خیلی وقتا یادم میره بهتره هر روز بدی.لباسشو در بیار بزار جلو آفتاب یه ربع بمونه.تا حدی جبران دی می شه.
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 گوشیتوتنظیم کن درست زمان مشخصی زنگ بخوره وبده مرسی راست میگی همین کارو میکنم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
venuss عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 9135 من از اول تا الان که نزدیک ۳ سالشه ویتامین های بهداشت رو انداختم دور به توصیه پزشک پسرم،و ویتامین خا ... چرا فروگلوبین و ول بیبی.
سین_دخت_مهربون عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 21552 نمیدونم چرا یادم میره 😢 بزاری توی یه سبد خوشگل دم دست مطمئن باش یادت نمیره