2777
2789

از منه دل سوخته بپرس هیچ کاری نکن هرکاری بکنی بعدا به وظیفه تبدیل میشه 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

گوشی

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچی یدونه بچس شوهرم 

خب تو بنده ی برگزیده ی خدایی

حالا بهت میگم وقتی میری خونشون فقط در حد سفره انداختن و شستن ظرفا کمک کن

مبادا بشینی سبزی پاک کنی و جو گیر بشی جارو برقی بکشی مبادا لباس اتو کنی که میشه وظیفه ت

خب تو بنده ی برگزیده ی خدایی حالا بهت میگم وقتی میری خونشون فقط در حد سفره انداختن و شستن ظرفا کمک ...

نه عزیزم همون سفره پهن کردن و جمع کردن یه وعده هم ظرف شستن ولی مثلا خونه تکونی عید خیلی کمک کردم 

اره شوهرم خونه باشه خوش میکذره ولی نیاد نهار یکم میخوابیم و استراحت باز میره سرکار وقت شام میاد تو ا ...

منم شوهرم نک فرزنده ، میفهممت 

منم بعد از نهار تا غروب با مادر شوهرم تنهام، یکم صحبت میکنیم ، من چای میریزم براشون و یه ساعت هم میرم تو اتاق پای گوشیم یا میخوابم تا شوهرم بیاد 

وقتی اومد بهش میگم بریم بیرون هواخوری 

نه عزیزم همون سفره پهن کردن و جمع کردن یه وعده هم ظرف شستن ولی مثلا خونه تکونی عید خیلی کمک کردم&nbs ...

چون بی تجربه بودی اشکال نداره ولی دیگه نکن روزی که میدونی کار زیاد داره و خونه تکونی داره نرو بگو با مامانم جایی باید برم

اره خیلی خوبه  با این وجود چقد نامزدی حاشیه داره دوس دارم زود برم سر خونه زندگی خودم

ان شاالله زود میری خونه خودت

میگن دلت هم برا این روزها تنگ میشه

من که دلم تنگ نشده واسه دوران عقد و نامزدی

چون بی تجربه بودی اشکال نداره ولی دیگه نکن روزی که میدونی کار زیاد داره و خونه تکونی داره نرو بگو با ...

اره بی تجربه بودم ولی شوهرم فهم و شعورش زیاده روز بعدش کارگر کپگرفت و وقتی کار زیاد بگنم با مادرش دعوا میکنه