2777
2789
عنوان

بچه ها🙁کلمه ی اسی اصن قشنگ نیس !😕

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 108 پست
به اینهمه میگن اسی منظورشان استاتر است🤣خوب گفتی.خدایی چند تا تاپیک دیدم نوشتن اسی  دقت نکردم.ف ...

🤣🤣🤣🤣

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگفت فکر میکردم اسی اسم یک کاربره باخودم میگفتم طفلک اسی هرروز یک مشکل داره😂

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

من اول فک میکردم اسی ینی خواهر (sister)ک مخففش کردن مثلا اس ام اس ک میگن اس   حتی ی بار خواسم واسه دوسم کلاس بیام ک من بروزم اخه دوستم بروز میحرفه ، گفتم اسی بیا و فلان گف اسی ینی چی منم خوشحال گفتم ااا وا اسی دیگه گف خو ینی چی گفتم ینی sister حالا با ذوق بعد گف چ مسخره  ضایع شدم رف  ضایتر از اون این بود ک بعد فهمیدم اسی ینی استارتر  

بگو که شوخی میکنی با ما

به جان مادرم 

No kidding 😂😂😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖