2777
2789
عنوان

مراسم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 39 پست
اره بابا اينهمه جهيزيه ميبريم بايد خونه رو درست كنن بعد من حرص اتليه و ارايشگاه و سرويس اينارم ميخور ...

اره دیگه بعد من تمام جهزیمو انچنانی و مارک گرفتم  . اره حالا خذاروشکر اتلیه دوستش هست خیلی خوبه ارایشگاهم معمولی میتونم برم نه انچنانی سرویسم ذر حد 15اینا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راضی نمیشه میگه ام دی اف گرون شده مهم اینه بریم زیر یه سقف

عزیرم به نظر منم زودتر برین سر زندگیتون بهتره

برای کابینت هم میتونی فعلا تا چتد سال روش رو برچسب بزنین انشالله به وقتش عوض میکنین

خوشبخت بشین انشالله😍

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

خب حالا عروسی کن برو سر زندگیت ماهی یه تیکشو انجام میدین😐😐

کل خونرو خالی کنیم که کمد دیواری بزنه . دیگه چه فایده وسیله های نورو جا به جا کنیم هی خاک بخوره .قشنگیش به اینه خونه برا جهزیه چیدن کامل باشه نه بعدش

اره دیگه بعد من تمام جهزیمو انچنانی و مارک گرفتم  . اره حالا خذاروشکر اتلیه دوستش هست خیلی خوبه ...

من ارايشگاه و اتليه ميخام بهترينو برم چون خيلي برام مهمه ميخام ي شب رويايي ترين عروس شم اتليه هم ك عكسه و فيلمه از ادم ميمونه بايد بهترينا باشه..منم تك فرزندم مامانم همه چي مارك خوبشو بهم داده 

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
اگه دستش خالیه شمام درکش کنید واقعا چرخوندن زنگی سخت شده چه برسه به خرجای عروسی ک سربه فلک میکشه

اره منم خیلی جاها درکش میکنم اما انقد به مرتب بودن خونه حساسم اعصابم خورد میشه کمد دیواری اینا کم باشه 

عزیزم کابینتا ام دی افه نوئه اما خیلی کمه 

اهان.ببخشید من فکر کردم فلزی هست کابینت هات

خب شما سر زندگی که برین هر ماه میتونین کم کم اصافه کنید کابینت هارو

سخت نگیر گلم

به جاش الان لذت ببررررر از زندگیت 

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

جهیزیه مارکم واسه استفاده خودت میبری دیگه به اونم میگی کم کم خونرو شیک میکنه واست مهم اینه که زودتر ...

اره میگن میخواد بعد ماه رمضون وضعیت خیلی بد بشه اصلا نگرانیم همش