2777
2789
عنوان

مرغ هام یکم بو گرفتن چیکارشون کنم🐥🐥🐥🌻🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 48585 بازدید | 59 پست
مگه کجا بودن که بو گرفتن؟؟ اگه بوشون کمه اول 5 دقیقه بجوشونشون و مواد جوجه کباب بزن بهش تا بره بوش ...

یعنی قبلش مواد جوجه رو نزنم؟بعدش بزنم؟

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

ولی اگ بدنتون حساس هست و ضعیف هستین و ... نخورین

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجوشون و آبشو بریز دور باآب سرد بشورش اگه باز بود داد بنداز بره نداد ک سرخ کن بخور 

مرسی عزیزم

اگه کلا جاش گرم بوده ممکنه خراب شده باشه و بوش زیاد باشه ها حواستو جمع کن خدای نکرده مسموم نشید

ن خب یک بار خوردم.کاری نشدم.ولی طعم بدی داش

اگه بومیدن خودت که نمیخوری چوندمیدونی بومیدن 

ولی نمیدونم بافلفل دلمه تفت بده شایدبهترشدن اگه زیادنیست نپز اخه من ازاین بومرع وگوشات مونده بدم میادیکبارگوشت دوستگاعت بیرون بودبوبدگرفت دیگه چه برسه به1روز

یک تیکه اش رو با کرفس و پیاز و آبلیمو و زردچوبه بزار بپزه اگ.بعد پخت بازم.بو میداد ک هیچ اگ بو نمی ...

مرسی عسیسم😘😘

اره دقیقا بعد از جوشیدن مواد بزن کاملا بوشو میگیره اگه بوش کم باشه و عالیه عالی میشه

باشه گلم امتحان میکنم ممنون

خب پس همون جوجه کبابیش کن پیازشد زیاد بزن یه کم که قشنگ بوشو بگیره عالی میشه

😚😚🌷ممنونم چشم

اره یک روز

خب فاسد شده البته اگر بیرون یخچال  مونده ولی اگر از تو فریزر گذاستیش تو یخچال  وبراثر یخ زدایی بوی خون گرفته

اون خراب نشده بهش ادویه وآبلیمو زعفرون بزن و خوب سرخ کن و پیاز فراوون وکرفس و2 الی 3 حبه هم سیر بریز

اگه بومیدن خودت که نمیخوری چوندمیدونی بومیدن  ولی نمیدونم بافلفل دلمه تفت بده شایدبهترشدن اگه ...

اره واقعا بوش زیاده

خب فاسد شده البته اگر بیرون یخچال  مونده ولی اگر از تو فریزر گذاستیش تو یخچال  وبراثر یخ ز ...

نه.اولی ک خریدن یک روز توی یک یخچال خراب بوده.بعد اوردمش خونه خودم تا روز بعد داخل یخچالم بود،بعد شستمش گذاشتم تو فریزر

نه.اولی ک خریدن یک روز توی یک یخچال خراب بوده.بعد اوردمش خونه خودم تا روز بعد داخل یخچالم بود،بعد شس ...

احتمالا فاسد شده باشه چون اگر یخچال خراب بوده جاش گرم بوده همون بوشو خراب کرده و روی طعمم تاثیر میذاره