2777
2789
عنوان

حاجت گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 28 پست

سلام گلم 

تاپیک منو بخون. از اول اول

اامیدوارم نتیجه بگیری.

و اینکه قسمت سرچ بزن از شهدا حاجت گرفتم. یکی هس از سایه باچندتا عدد نوشته سایه باحروف خارجی نوشته. تاپیکشم قفله. اونم یه سر بزن. عالیه.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه متنی رو توی اینستاگرام یکی از دوستای قدیمیم خوندم...

این بود که بدترین سخن این است که بگویی دعا کردم و نشد این نشد شیطانی است هیچ دعا کننده ای دست خالی باز نمی گردد اکر به صلاح باشد همان را و اگر به صلاح نباشد خدا بهتر از آن را می دهد.

من یه سوال دارم ازونایی که میگن به خدا بگو اگه به صلاحمه...

من از یه نفر خوشم میومد که قبلا اومده بود سمتم اما پسش زدم بعدا که فهمیدم ادم خوبی بود پشیمون شدم اوایل ازش خوشم میومد همین یعنی فراموش کردنش برام کار راحتی بود از خدا از همون اول خواستم اگه این حس به صلاحمه و قراره رابطه خوبی بین مون شکل بگیره بهم نشونه بده و کمکم کنه اگرم نه که خب چیزی که زیاده پسر و خب کاری کنه این حس تو دلم از بین بره... یه عالمه نشونه دیدم کم کم این حس تو دلم انقدر قوی شد که تبدیل شد به یه عشق بزرگ جوری که جز اون هیچ کسی رو تو زندگیم نمیخوام اون ادم نامزد کرد و من فهمیدم تو این مدت اونم به من تمایل داشته ولی چون قبلا پسش زده بودم ترسیده بیاد جلو... حالا میخوام بدونم چرا اینطوری شد؟ حس میکنم بازیچه شدم چطور خدا انقدر راحت کسی که من بخاطرش دعا کردم کلی باهاش درد و دل کرد من ارزوش کردم بخاطرش هرکاری کردمو راحت ماله یه دختری کرد که اصلا برای به دست اوردن این ادم تلاش نکرده؟؟؟؟ اگه میخواس اینطوری بشه چرا از اول کاری نکرد بیخیالش بشم

خانوم منجم🪐⭐️ اگه کارم داری امضامو بخون❌فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید و لطفا تقاضای خدمات رایگان نداشته باشید چون این شغل منه و بابتش دارم زحمت میکشم و تلاش میکنم، سپاس از درک تون🙏🏻 تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...اما خیلی از کاربرا توهین میکنن و نمیذارن کارمو درست انجام بدم برای همین تصمیم گرفتم تاپیکامو قفل کنم🫠