2777
2789

بچه ای رو به فرزندی قبول کردن هزار بار سخت تراز بزرگ کردن بچه خودته .اولا تو از سابقه بیماری های ارثی شون خبرنداری و همیشه باید مراقب باشی.دوما اگه از قضیه باخبر باشه داعما بو کوچکترین تنبیه میگه اگه والدین حقیقی ام بودن دعوام نمیکردن و اینا

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
امیدوارم نتیجه بگیرید .اما اگر صرفا برای اینکه تو پیری عصای دستتون باشه میخاید اقدام کنید نکنید بهتر ...

عزیزم ببخشید یه سوال میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده چرا هر چی فرزند خونده میبینم تو اطراف و تلوزیون و خلاصه این ور و اون ور بعد اینکه فهمیدن فرزند خونده هستن از کسایی که اونا رو بزرگ کردن متنفر میشن ؟ یا یه خشمی بهشون دارن؟ اخه بنده خداها مگه چه گناهی کردن یه فرزند رو بزرگ کردن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتون بچه دار نمیشین

چرا یه پسر دارم ولی فک میکنم اشتباهه بخوام یه بچه دیگرو بیارم تو دنیایی ک نمیتونم آیندشو تضمین کنم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بچه ای رو به فرزندی قبول کردن هزار بار سخت تراز بزرگ کردن بچه خودته .اولا تو از سابقه بیماری های ارث ...

ولی این انصاف نیست . ک دونفر عمرشون  پای یکی بزارن بعد این و بشنون  

خداااااایا شکرررررت  
چرا یه پسر دارم ولی فک میکنم اشتباهه بخوام یه بچه دیگرو بیارم تو دنیایی ک نمیتونم آیندشو تضمین کنم&n ...

چ خوبه ک با داشتن ی بچه میخوای دومیشو از بهزیستی بیاری .واقعا مهررررربونی 

خداااااایا شکرررررت  
چ خوبه ک با داشتن ی بچه میخوای دومیشو از بهزیستی بیاری .واقعا مهررررربونی 

مرسی عزیزم 😍😘

من معتقدم اونی ک بچه دار نمیشه و فرزند خونده میگیره کار خاصی نکرده کاملا حرکتش خودخواهانه بوده 

من فقط میخام یه بچه معصوم ک بخاطر بی لیاقتی والدینشون الان تنهانو بیارم تو خونوادم تا اونام طعم خونوادرو بچشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
امیدوارم نتیجه بگیرید .اما اگر صرفا برای اینکه تو پیری عصای دستتون باشه میخاید اقدام کنید نکنید بهتر ...

بیسان جون خودت چن ساله بودی ک فرزند خونده شدی؟ 

پسر من ک قراره بیاد ۶ ساله س

خداااااایا شکرررررت