گوجه__سبز مدیر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 عنوان دعوا😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست خیر سرم حلوا درست کردم واسه افطار ریختمش تو بشقاب ماهیتابه رم گذاشتم روش سرد نشه شوهرم خواست مثلا سینی چای رو جابجا کنه فکر کرده زیر ماهیتابه چیزی نیس ماهیتابه رو برداشته ظرف حلوا افتاد زمین منم گفتم واااای گمشو اون طرف نمیخاد کاری کنی تو اونم گفت پدرت گم شه😭😭😭😭😭ازش بدم اومد😭😭😭😭افطارم نکردم اومدم تو اتاقم دارم گریه میکنم😢😭😭😭اونم نشسته داره افطاری میخوره و فیلمشو میبینه😭😭😭😭خدایا منو بکشششش 😭😭😭😭 1398/03/04 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیا_همسرم عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 3150 چرا تو گریه کنی اون بخوره تو هم برو بخور محل نده به بلاک میگین بلوک🤔😏 لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏 میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 الان گریه کنی اون دلش میسوزه برات نشسته داره سریال شبکه۳رو میبینه😒بره بمیره اصن😤😒😭
bozzzz عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 815 تو نیمه ی گمشدمی اصن😅🤣ولی خیلی دلم ازش شکست...😞 عب نداره پیش میاد،زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😂😂😂 پاشو برو تو اشپزخونه،اگ نگات کرد با خنده بگو خیلی مسخره ای😀😀😀 دیگه اشتی میکنید،فقط یادت باشه غسل باید قبل اذان صبح باشه ها😉😂😂😂😂😂😀 ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 چرا تو گریه کنی اون بخوره تو هم برو بخور محل نده بذار بخوره 😒
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 عب نداره پیش میاد،زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😂😂😂 پاشو برو تو اشپزخونه،اگ نگات کرد با خنده ... هر بار بحثی بینمون پیش اومده من پیشقدم شدم میخام ایندفه من نرم ببینم چقد ارزش دارم اصن ارزشی دارم 😔😔😔
bozzzz عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 815 هر بار بحثی بینمون پیش اومده من پیشقدم شدم میخام ایندفه من نرم ببینم چقد ارزش دارم اصن ارزشی دارم 😔 ... اخیییی،سر سنگین باش پس ان شاءالله آشتی میکنید ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 اخیییی،سر سنگین باش پس ان شاءالله آشتی میکنید 🌹🌹🌹
raz68 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 2605 نشسته داره سریال شبکه۳رو میبینه😒بره بمیره اصن😤😒😭 چقدر بی احساس چه جوری از گلوش رفت پایین وقتی تو لب نزدی خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 چقدر بی احساس چه جوری از گلوش رفت پایین وقتی تو لب نزدی منم از این به بعد رفتارمو عوض میکنم 😔😔😔
گوجه__سبز مدیر استارتر عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 25 چقدر بی احساس چه جوری از گلوش رفت پایین وقتی تو لب نزدی دیگم باهاش حرف نمیزنم