2777
2789
شاید خیلی چیزا باهم جمع سده ولی برای خودمم عجیبه حالم.عصبانی شدم دیشب خیلی بد.از اون به بعدم هی گریه ...

دقیقا همینه.اینکه آدم یهو بی دلیل گریه میکنه و عصبانی میشه به خاطر چیزایی که خورد خورد ناراحتش کرده و ریخته تو دلش.کی گفته اطدواج همه چیو درست میکنه.دوست گلم این اشتباهو نکن ازدواج نکن که حال دلت خوب بشه تو باید خودت حالتو خوب کنی بعد به فکر ازدواج باشی .ازدواج دکتر  یا آچار فرانسه نیست.ما زنا باید خودمون مستقل باشیم بتونیم بدون تکیه به کسی حالمونو خوب کنیم.در غیر این صورت تو زندگی به مشکل بر میخوری تجربشو دارم که میگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعصابم خورد شده هم باید طلاق بگیرم هم اینکه یک پایان نامه هم دارم حوصله انجامش را ندارم استاد راهنما ...

چطور شد که به طلاق رسیدی؟

بچه نداری؟

وای منم اگر بچه نداشتم طلاق میگرفتم فقط بخاطر بچن که یک سالشه باید بمونم و بسوزم

با یک آدم خیلی سخت گیر ازدواج کردم اصلا من را داخل آدم حساب نمیکنه خودش ترکم کرده چند ماه پیش خوردم زمین دستم ضرب دید و کوفتگی پیدا کردم بعدش همسر گفت دروغ میگی دستت مشکل داره سر همین موضوع ناراحتم شدم توی خوابگاه بودم آمدم اصفهان خودش هم نیامد از تهران دنبالم 

با یک آدم خیلی سخت گیر ازدواج کردم اصلا من را داخل آدم حساب نمیکنه خودش ترکم کرده چند ماه پیش خوردم ...

خیلی بده درکت میکنم گلم.مردا همشون مثل همن.غیر قابل تحمل

وای ب طلاق فکرکردنم خیلی سخته چ برسه بخوای واقعا طلاق بگیری. من پارسال این موقع ها دقیقا ماه رمضون بود رفتم شهرستان مادرشوهرم اومده بود خونمون فضولی و دکور عوض کردن و تمیز کردن صفحمم گذاشتن ک همه جا کتیف بوده. تا خود صبح خوابم نبرد ب طلاق فکرمیکردم و ازاینطرفمم نگاه پسرم میکردم ک مظلوم خوابیده بچه یکساله و نیمه. اشک میریختم