2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خیلی از من کوچکتر هم بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 68 پست
شما شاغلی؟ شغلت چیه؟ چقدر خوبه آدم شاغل باشه😕 من اینهمممه درس خوندم ولی آخرش هیچی

نه عزیزم شاغل نیستم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس یه سرنوشتی دار،سن ازدواج متفاوت وقتی طرف توخودش مسئولیت پذیری میبینه که میتونه مسیولیت یه نفردیگ بعهده بگیر ازدواج میکنه،قرارنیس همه ادامه تحضیل بدن همه شاغل باشن یاهمه متاهل باشن هرکس باید ی مسیری بره،شرایط متفاوت

استاد سوالی داشتم خدمتتون من بخاطر وضعیت ظاهریم خیلی مقایسه میکنم خودم و با لاغرا حسودیم میشه در ...

خودت رو‌با چاقالوترها چرا مقایسه نمیکنی خب؟ 😀

کیمیاگر شده ام ...

[QUOTE=91329888]خب پس خداروشکر که از نظر مالی تامینی اگه نه ازین بابتم خیلی اذیت میشدی امیدوارم بهترین ها در انتظا ...[/QUOTE

ممنونم عزیزم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
بنظرم شما شبا مسواک بزنی انشالله که ب حول‌و‌قوه ی الهی مشکلتون حل خواهد شد

واقعا ممکنه بخاطر مسواک نزدن باشه؟

خدااجرتون بده

تو این شبای عزیز ایشالا به هرچی میخواید برسید

من الان مسواک زدم 

دیدم واقعا یهو  ۱۷کیلو از وزنم کم شد😔🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
واقعا ممکنه بخاطر مسواک نزدن باشه؟ خدااجرتون بده تو این شبای عزیز ایشالا به هرچی میخواید برسید من ...

🤪منم برم مسواک بزنم

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔 
اخه چاق تر من وجود نداره

چندی🙄

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔 
واقعا ممکنه بخاطر مسواک نزدن باشه؟ خدااجرتون بده تو این شبای عزیز ایشالا به هرچی میخواید برسید من ...

باشد که رستگار شوی نبینم زانوی غم بفغل بگیریا😐

تاپیک رژیم خواستی بزنی تگمون بفرما:)))