2777
2789
عنوان

يعني ميشه يه روز ماهم ...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 224 پست
چی بگم بخدا.این کارم با پارتی برام جور کردن الان کار برای مردا نیست زنا ک پیش کش

کی گفته کار نیست ؟؟ پدرم الان چندی ماهه منشی میخواد ولی کسی نیست 

کار هست ادم کار بکن نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش کلاسای شهرداری.ارزونن.وسایل نمیخواد تکواندو.یه لباسه فقط

کلاسای شهرداری بهمون نزدیک نیست. چون بچه کوچیک دارم باید جایی اسمشو بنویسم که نزدیک باشه.مسجد محل اسمشو نوشتم ولی تعداد به حد نصاب نرسیده. الان سه ماهه بچه ام منتظره... اون کاراتهه که فقط لباس میخواد. تکواندو لباس و هوگو و کلاه و ...

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
اگه از همون اول تلاش میکردین الان نتیجه میداد... به جای اینکه هی بینین به نداشته هاتون فکر کنین او ...

عزیزم منظورشون از ثروتمنداافراد رانت خوار واختلاسگر ودزدان موجه مملکته ...همون افرادی که خیلی دم دستی وراااحت میلیارددد میلیارد وام گرفتن وسرمایه نفتی و...از کشور خارج کردن ومسولینی که فرزندانشون تو رفاه تو اروپا وامریکا درحال خوشگذرونین.یک کلام مرفه های بی درد.

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
موچککککریم... مردم یادتون میاد دلار لحظه می رفت گوشت لحظه ای...خخخ فیلم هاش رو یبینمخندم میگیره... ...

متاسفانه حافظه ی سیاسی مردم ضعیفه. دو روز دیگه دم انتخابات باز آش همون آشه و کاسه همون کاسه.

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
موچککککریم... مردم یادتون میاد دلار لحظه می رفت گوشت لحظه ای...خخخ فیلم هاش رو یبینمخندم میگیره... ...

دقیقا همینطوره

قشنگ24میلیون نفرو گول زد با وعده های دروغش

با پول یارانه الان میشه روزی 1دونه بستنی 1500تومنی برا بچه خرید زیبا نیست؟

ارباب# وعده ها

دروغگو#  

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
عزیزم منظورشون از ثروتمنداافراد رانت خوار واختلاسگر ودزدان موجه مملکته ...همون افرادی که خیلی دم دست ...

باشه ولی کمم نیستن افرادی که تلاش کردن و به نتیجه رسیدن و بدون رانت و اختلاس وضعشون و رفاهشون مشابه اوناست...

مطمین باش ادمی که تلاش کنه واقعا نتیجه هم میگیره

تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته. انقدر غره نباش به خودت.

خب یعنی اگه روزی ۲ تومن میذاشتی کنار الان جمع نمیشد هزینش ؟؟

روزی دو تومن میشه ماهی ۶۰ تومن. که این پول ، پول ماهیانه ی کلاسش هم نمیشه. سال قبل ماهی ۸۰ بود. ضمن اینکه وقتی ۲۰۰ برامون میمونه، چه جوری باید همون روزی ۲ تومن رو کنار بذارم؟؟؟

کی گفته کار نیست ؟؟ پدرم الان چندی ماهه منشی میخواد ولی کسی نیست  کار هست ادم کار بکن نیست

شرایط کاری منشییی ک پدرت میخاد بگو 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.