2777
2789
عنوان

چرا همه زندگیمون شده شوهر😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 163 پست
پس بشه چی وقتی صبح تا شبمون باید با این موجودات زبون نفهم سر و کله بزنیم مگه وقتی برای کار دیگه ای م ...

خوب چرا باید سر و کله بزنیم؟چرا اینقدر باید مهم باشن برامون؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجوری هستم متاسفانه.اینجوری نیست از خودم چیزی نداشته باشم.تحصیلات و کار و درآمد دارم. ولی با ...

همه زندگی شوهر نیست  اما وقتی اسمش زندگی مشترک  و توقانون ایران زن اختیار چندانی برای خودش بچه اش و آینده اش نداره  و اکثرا از لحاظ مالی وابسته ان طبیعی  که مرد بد  یا نادون   باعث ناراحتی  زنش  میشه  یا زن بخاطر پول و بچه  وابستگی  زیاد داره هر چند  خیلی بده

باورت میشه اصلا نه به رفتارای خودش دقت میکنم اصلا خانوادشو که کلا حذف کردم

دوستش داری؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
چون کل دنیاشون تو شوهر و خانوادهداش ختم میشه😐من خودم به همه کس ارجح تر میدونم 😁

واقعا؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

واقعا؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

اره من کلا فکر میکنم اگر خودم دوست داشته باشم و برای خودم احترام قائل باشم بقیه هم برای من ارزش قائل میشن😁البته این که شوهرم و خانواده ش هم خوبن بی تاثیر نیست 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
چون کسی از شوهرامون برامون مهم تر نیس  حالا خودت فک کن اگر کسی شوهرش بد باشه خیانتکار بی ادب ب ...

اون که طبیعیه.

ولی میدونی من چطوریم؟شوهرم رفتارش خیلی خوبه باهام.ولی همش فکر میکنم همیشه باید باهاش باشم و تنهاش نذارم که نره سراغ کارهای بد.انگار پسرمه

[QUOTE=91294851]من رفتم اونم رفته[/QUOTE.

دوست دارم خودم برم فقط.اون نره😑

مگه میشه سر و کله نزنی وقتی دو تایی تو یه خونه از صبح تا شب رو اعصابت رژه بره 

مگه سر کار نمیره؟