2777
2789
عنوان

کار شیفت دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 64 پست
خب سالن داری كن شیفت عصر دارن 5 تا 10 11 تازه ما كه شهرستان هستیم حقوقش 800 تهران حتما بیشتره

میترسم منو بشناسن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

مجردی؟ تو آگهی های دیوار بگرد بعضی وقتا کارای جالبی پیدا میشه. الان حتما شما سه مهارت هایی دارید که میشه با کمک اونا درآمد داشت، چرا بری نظافت و آشپزی؟ مثلا طرف حسابداری بلده، کارای شرکت رو تو خونه انجام میده. من ترجمه بلدم تو خونه ترجمه میکنم و... 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجردی؟ تو آگهی های دیوار بگرد بعضی وقتا کارای جالبی پیدا میشه. الان حتما شما سه مهارت هایی دارید که ...

اره مجردم
کارای مهارتی بلدم مث حسابداری یا تایپ و اینا یبارم اگهی کردم پیدا نشد بیخیالش شدم

اگه تو شهر كوچیك هستی اره خب ولی شهر كوچیك نباشه كسی نمیبینه یجایی هم دورتر از محلل زندگی برو

نه مشهدم

اره مجردم کارای مهارتی بلدم مث حسابداری یا تایپ و اینا یبارم اگهی کردم پیدا نشد بیخیالش شدم

تایپ آرتروز گردن میگیری! وای بدترین كار پولی هم توش نیست صد صفحه میزنی سی تومن بشه! این كار كردنم شده چه معضلی منم همه این راه ها و رفتم

تایپ آرتروز گردن میگیری! وای بدترین كار پولی هم توش نیست صد صفحه میزنی سی تومن بشه! این كار كردنم شد ...

اره دیگه صبحم کارم با سیستمه نابود میشم بقران

اره مجردم کارای مهارتی بلدم مث حسابداری یا تایپ و اینا یبارم اگهی کردم پیدا نشد بیخیالش شدم

همه جا کلی برای تایپست آگهی استخدام زده. اگه برای حسابداری کار پیدا کنی درآمده بیشتره. بنظرم اگه شیفت دوم چند ساعته سرکار بری یا خونه کار کنی بهتره، چون دو شیفت طولانی  سخته واقعا

هتل نمی تونی بره توی مشهد که هتل و مسافر خونه زیاده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
تایپ آرتروز گردن میگیری! وای بدترین كار پولی هم توش نیست صد صفحه میزنی سی تومن بشه! این كار كردنم شد ...

تایپ ک نه، شما تجربه ی چه کارای دیگه ای رو دارید؟ من ترجمه کار کردم نسبتا بهتره

یه دوستی دارم مثل شما از صبح تا ظهر سرکاره اداری... بعد از عصر توخونه کاپ کیک و شیرینی خونگی و ماکارون درست میکنه اتفاقا درامد خوبی هم داره و کلی مشتری

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *

نقشه کشی  و کارای سیستمی و فتوشاپ و حسابداری بلدم
اما نقشه کشی چشمامو همین الان ضعیف کرده دیگه عصر بشینم پاش کور میشم حتما

ترجمه تایپ كارای دانشجویی دستیار دندانپزشکی مربی پیش دبستانی پشتیبان آنلاین سایت! باور كن یه مدتم مث این خانم به پرستاری هم فك میكردم كه جرات نكردم برم گفتم دردسری توش نباشه