2777
2789
عنوان

دختر ترشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 8666 بازدید | 181 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی معتقد بود که هدف از  ازدواج ، سر و سامان گرفتن آدم ها و بقای نسله و یکی دیگه این هدف رو بی ارزش و دم دستی می دونست و معتقد بود که ازدواج برای رشد دو تا آدم کنار همدیگه است

منم یه دختر عمه دارم ۳۵ سالشه مجرده.خیلی هم دختر خوب و باکمالاتیه.آشپزیش و خونه داریش معروفه تو فامیل.یه مدت خواستگارای خوب داشت اونموقع با یه پسر حرف میزد ولی پسره گفت مامانم گفته یا دخترخالت یا هیچ کس..بعدش یهو غیبش زد.

خیلی دلم میخواد ازدواج موفق داشته باشه

Kiziim

ولی چیزی که همه جمع، چه ازدواج کرده ها و چه ازدواج نکرده ها باهاش موافق بودیم، این بود که چیزی به اسم پیر دختر و  دختر ترشیده و ... از اساس مزخرفه. حتی اگر دختری سالها در خونه بدون یاد گرفتن هیچ هتر و مهارتی ، منتظر خواستگار مونده باشه و به هر دری زده باشه و هزار نذر و نیاز کرده باشه و موفق به ازدواج نشده باشه "ترشیده " نیست. چون آدمی که آش نیست که بترشه! مثلا چی در آدم ممکنه بترشه؟ چه چیزی که با ازدواج نمی ترشه؟؟؟؟

ترشیده ذهن شماست که به فردی که به هر دلیلی ازدواج نکرده میگید ترشیده. بهش بگید دور دوستی با ادمهایی مثل شما رو خط بکشه اون وقت میفهمه که مجردی خیلی بتر از متاهلیه

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...

نظر خود من اینه که همه این اعتقادات می تونه درست یا غلط باشه  و بستگی به آدمش داره. هر کسی یه هدفی از ازدواج ئاره، همون طوکه هر کسی یه هدفی از زندگی داره. همه که مثل هم نیستن. اگه یکی بخواد ازدواج کنه تا بچه و خانواده داشته باشه و بتونه خانم خونه خودش باشه و دوکر دلخواهش رو بچینه و شبا برای خانواده اش قرمه سبزی جا افتاده درست کنه خیلی خوبه و فقط باید با مردی ازدواج کنه که هدف اون هم متقابل باشه.

عزیزم ببخشین ولی بی نهایت تیتر تاپیکتون زشت و بد هست
لطفا سعی کنین چ اینجا چ هرجای دیگه ای این عبارت زشت رو بکار نبرین
لااقل ب همجنساتون احترام بذارین
زنان ضد زنان نباشیم....

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

اکه یکی بخواد ازدواج کنه و یه همراه پیدا کنه برای سفر کوله گردی به دور دنیا ، خیلی خوبه ولی باید طرفش هم مثل خودش باشه.

یه عالم مثال میشه زد که خودتون بهتر می دونین! فقط اینکه به نظرم این خوب نیست که کسی ازدواج کنه چون بقیه انتظار دارن و متاسفانه انگار ، همین  علت شده یکی از مهمترین دلایل ازدواج خانم ها! 

بستگی داره این خانم کجا زندگی کنه...اگه شهرستان و شهر کوچیک باشه با عرض پوزش واقعا جزو ترشیده ها محسوبش میکنن و در شهرهای بزرگ نه اصلا ...

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر