2777
2789
خودمون زمین داریم میخوایم ساخت وساز کنیم بنظرتون با نود میلیون میشه نصف خونه روساخت بری توش واینکه ی ...

ماشین رو ولللش....خونه ت رو بساز برو توش بشین....حتی اگه کابینت نداشته باشی...حتی اگه سرامیک کف سالنت نباشه سیمان باشه.... 

عزیزم ماهم اول خونمون محل کار شوهرم بود و قصد اومدن توخونه مادرشوهر رو نداشتیم

خب همونوقه که اومدین بیرون ازونجا کوتاه نمیومدی که بیاید خونه مادرشوهرت حالا هم که اومدی بچه‌چه گناهی داره که‌میزنیش به اعصاب خودت مسلط باش

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخایم خب همشونو باهم بسازیم ک یعنی نمیشه؟مثلا حال با اشپزخونه

شما خیلی کم سن و درعین حال بی تجربه هستی نمیشه که حال و اشپزخونه بسازین بقبه اش کلا روی هواباشه !!!حداقل باید یه اسکلتی ساخته بشه حالا بعد یه قسمتی بیشتر رسیدگی بشه بهش برین داخلش دیگه اب و برق رو که حتما میخواد اونم تا کار به یه جایی نرسیده باشه نمیدن انشعابش رو 

بعد نود تومن چیه که هم باهاش خونه بسازین هم ماشین بخرین تازه پراید هم نباشه!

فعلا به بی ماشینی یا یه ماشین معمولی رصایت بده بیشتر به فکر خونه باش

وازت خواهش میکنم حالا بچه دوم نیار به خاطر خودت قشنگ جلوگیری کن تا تکلیف خونه و شغل همسرت معلوم بشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شما خیلی کم سن و درعین حال بی تجربه هستی نمیشه که حال و اشپزخونه بسازین بقبه اش کلا روی هواباشه !!!ح ...

😄😄😄😄

لاکچری_شدیم#  

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
خودمون زمین داریم میخوایم ساخت وساز کنیم بنظرتون با نود میلیون میشه نصف خونه روساخت بری توش واینکه ی ...

آره با نود ملیون میشه نصفشو ساخت مهم زمینشه الان تو آشناهامون دارن 2طبقه میزنن حساب کردن 250ملیون تخمینی باید خرج کرد زمینشو داشتن

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  

عزیزم چرا بچه تو بخاطر اونا اذیت میکنی . مامان منم شرایطش مثل شما بود . باورت نمیشه من الان 30 سالمه و یه بچه دارم ولی مامانم وقتی یادش میفته اون روزا رو گریه میکنه و به من میگه هرچی خودم رو اذیت کردن اشکال نداره ولی اینکه کاری میکردن تا تو رو کتک بزنم رو اااصلا نمیبخشم . تو هم نیاز نیست بچه ات رو انقدر اذیت کنی چون اینجوری اونا خوشحال تر میشن . بچه ات گناه داره که بخاطر اونا کتک بخوره 

با نود ملیون ساخت و ساز نمیتونی بکنی.ماشین هم به زور میتونی بخری

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
بچها شرایط خونه اجاره رو نداریم شوهرمم نظامی بوده بعداز حدود چهارپنج سال بدون هیییچ مشکلی هنوز رسمی ...

جواب منو بده.دلیل این مدل شوهر کردنت چی بوده؟از اول مینشستی فکر میکردی که این همه درد و عذاب نکشی به قول خودت.والااااا به خدا

🙄🙄🙄استارتر اصلا در جریان هستی الان قیمت ماشین مصالح خونه چقدر شده؟؟؟ با ۹۰ خیلی بشه هنر کرد همون ...

نه بابا فقط میشه آهناشو خرید با 90 تومن

جواب منو بده.دلیل این مدل شوهر کردنت چی بوده؟از اول مینشستی فکر میکردی که این همه درد و عذاب نکشی به ...

بنظر شما دختری که ب سن ۱۶سالگی یا۱۵نرسیده خواستگار میاد براش خانواده باید تصمیم بگیره یااون اصلا من تو اون سن عقل وشعور دارم؟؟؟با دوکلام حرف اطرافیان بالاخره رام میشم تن ب هرچیزی میدم حالا روشن شد😐😐باید بگم دلیلش بیشعور بی فرهنگ بودنه خانوادم بوده 

نظر من اینه‌کع‌کسی‌که‌حداقل شرایط بچه‌داری رو نداره و نمیتونه شرایط رو بهتر کنه وقتی بچه میشه سقطش ک ...

اتفاقا نظرت خیلی هم عالیه.گناه کجا بود.گناه پرورش دادن یه بچه روانیه.یه بچه ناسالم که میشه درد خانواده و جامعه.البته خدا نکنه بچه استارتر همچین باشه.