2777
2789

همش ۲۰ سالشه و مجرد هفته جدید قراره بر ه ام ار ای با دلهای مهربونتون برا خواهرم و بابام دعا کنید اخه با بام هم سرطان کلیه داره من کسی رو تو این دنیا ندا رم جز اینها

و خداوند انسان را در سختی ها افرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براشون صلواات میفرستم. ولی عزیزم بهش امید بده خدای نکرده ام اس هم بود بگد بیماری سختی نیستو کنترل نیشه و این حرفا

علائمشون چی بود؟

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ...

عزیزم انشاءالله چیزیش نیست دلت روشن باشه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ان شاءآلله چیزی نباشه تا جایی تونستم صلوات فرستادم

مادرمنم مشکوک به سرطان دو روز دیگه جواب قطعی میاد از بس زجه زدم امشب گلوم از درد داره میترکه

دعا کنید مادر منم چیزیش نباشه

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

عزیزدلم منم مرحله ی اولیه ی ام اس بودم یه طب سنتی رفتم تو میدون خراسان تهران به اسم کلینیک زنبوردرمانی مسجد صدریه 

منو اونجا درمانم کردن 

خواهرتو نده دست این دکترایی ک فقط بلدن امپول بزنن یارو رو فلج کنن 

بردار ببرش اینجا ویزیتش هم فک کنم الان شده باشه ۵۰ تومن

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      

ان شالله كهرچيزي نيست از مايشايي كه انجام ميدن يه كم حساسه احتمال اشتباه هست منم يه بار كفتن مشكوك به ام اس امم دوران بدي بود ان شا الله به حرمت اين شبها دلشاد بشين

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

علائم ش تاری دید سرگیجه و الان کل پاهای راستش و دست چپش بی حس بی حس شدن مثل چوب خیلی دلم گرفته خیلی خیلی دعا کنید چیزی نباشه اخه همش ۲۰ سال داره خیلی دختر مظلوم و با خدا و مهربونی هس ببینید ش دلتون میسوزه براش از همه شما ها ممنونم براش دعا کردید خدا حاجات دلتون رو بده

و خداوند انسان را در سختی ها افرید