masoud_fateme مدیر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 عنوان نظرسنجي | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 33 پست يخچال سايد بهتره و كاراييش بيشتره از هرنظر يا دو قلو بعدشم با تجربه ها مارك يخچالم بگن میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻 1398/03/04 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 اسنوا خوب نیس بنظر من اسنوا نخر الکترو استیل رو من ۴ ساله دارم خاهر شوهرمم همینو داره اون ۱۰ ساله خر ... دختر خالم سايد اسنوا داره خيلي راضيه ولي همه ميگم دوو خيلي خوبه با سامسونگ میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
رادییییییین عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3088 چرا خب دليلم بگير یخچالای ساید خیلی فضای کمی دارن ب نسبت فضایی ک اشغال میکنن در واقع فقط زیبایی دارن ولی کارایی دوقلو بهتره
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 شما دو قلو داريد من چون خودم ساید دارم بهت میگم دوقلو بگیروالا منم اگر دستخودم بود دوقلو میگرفتم اما چون روی خرید شوهرم بود اصلا نظرمو نپرسیدنولی خواهرم و زن داداشم از سر تجربه من رفتن دوقلو گرفتن و خیلی راضی ان سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
رادییییییین عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3088 دختر خالم سايد اسنوا داره خيلي راضيه ولي همه ميگم دوو خيلي خوبه با سامسونگ مادر من اسنوا داشت راضی نبود واسه همین گفتم اسنوا نگیر
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 دختر خالم سايد اسنوا داره خيلي راضيه ولي همه ميگم دوو خيلي خوبه با سامسونگ دوو شانسیهخیلی ها شنیدم ناراضینتو ایرانی ها اسنوا و الکترواستیل من تعریف زیاد شنیدم سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 من چون خودم ساید دارم بهت میگم دوقلو بگیر والا منم اگر دستخودم بود دوقلو میگرفتم اما چون روی خرید ... راسش منم بخاطر چشمو هم چشمي ميخاستم سايد بگيرم ولي نظرم عوض شد میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 چرا خب دليلم بگير اول اینکه موتورهاش جداست قویتره جایگیریش بهتره تو خونه جابه جاییش راحتتره داخلشم وسیعترهمامان من یه ساید وستینگ هاوس داره مال ۳۰ سال پیشه خیلی خوبه آمریکایی و کارش عالی هنوزم سر پاست ولی الان چند سال بوش خریده دوقلو ازین دوقلو عه راضیتره 🧚♀️
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 مادر من اسنوا داشت راضی نبود واسه همین گفتم اسنوا نگیر اره ما هم اسنوا داریم مال ۷-۸ سال پیشهجدیدا هر کی گرفته میپرسم ناراضی ان سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 اول اینکه موتورهاش جداست قویتره جایگیریش بهتره تو خونه جابه جاییش راحتتره داخلشم وسیعتره مامان من ی ... مرسي عزيزم میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 راسش منم بخاطر چشمو هم چشمي ميخاستم سايد بگيرم ولي نظرم عوض شد بابا دوقلو که هزینه اش هم بالاتر از سایده و باکلاس تره سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 بابا دوقلو که هزینه اش هم بالاتر از سایده و باکلاس تره ن من چند روز پيش فروشگاه بودم دو قلو ها خيليي كمتر بود قيمتش میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
soreh عضویت: 1393/10/01 تعداد پست: 3019 ن من چند روز پيش فروشگاه بودم دو قلو ها خيليي كمتر بود قيمتش واقعا؟؟؟؟؟عجیبهخواهر من به فکر آینده باشحرف مردم یک روزه و واسش تره هم خورد نکن سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 واقعا؟؟؟؟؟ عجیبه خواهر من به فکر آینده باش حرف مردم یک روزه و واسش تره هم خورد نکن چشم واقعا نظرم تغير كرد..اره سايد تقريبا ميش گف دو برار بود قيمتش میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
نانابانو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 8306 من ساید دارم خودم راضیم چون دو نفریم.دخترمم به دنیا بیاد میشیم سه نفر به نظرم بسه واسمونولی اگه جا داشتن زیاد واست مهمه دوقلو بگیر
masoud_fateme مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 3671 من ساید دارم خودم راضیم چون دو نفریم.دخترمم به دنیا بیاد میشیم سه نفر به نظرم بسه واسمون ولی اگه جا ... مرسي از نظرت..اره همه ميگن وايه حمل و نقلم دوقلو راحتره میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻