2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 32 پست

منم مثل شما هستم

اومدم تاپيك بزنم گفتم ولش كن كلي گريه كردم سرنماز،حالم خيلي بده حرفايي شنيدم كه كاش ميمردم و نميشنيدم،از خدا خواستم بميرم حس ميكنم راحت ميشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تواین شب دلت گرفته نشونه ی خوبیه چون من شنیدم اینجور وقتا خدا دوست داره صداتو بشنوه و رازو نیا ...

خیلی برام دعا کن

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
منم مثل شما هستم اومدم تاپيك بزنم گفتم ولش كن كلي گريه كردم سرنماز،حالم خيلي بده حرفايي شنيدم كه كا ...

با اینک خیلی ازش ناراحتم خیلی نا امیدم ولی باز میگم شاید تواین شب دس خالی ردمون نکنه

انشاالله که رفع گرفتاری بشه.فقط قران رو تلاوت کنید،بسیار ارامش بخش هست.

بانو جان سلام. می‌شه لطفا طرز صحیح دعا کردن رو به من بیاموزید؟ یک نفر از من خواسته برای حل مشکلش دعا کنم و خب من آدم خوبی نیستم که دعام راحت مستجاب بشه... ازینورم وجدانم در عذابه اگه براش خوب و درست دعا نکنم. می‌شه راهنماییم کنید چه کنم؟ چطور دعا کنم که به استجابت نزدیک باشه ان‌شاالله اگر صلاحه...

💙صدا کن مرا... 
با اینک خیلی ازش ناراحتم خیلی نا امیدم ولی باز میگم شاید تواین شب دس خالی ردمون نکنه

ناراحت نباش حتما مصلحت و حكمتش اين بوده

من از كسي ناراحتم كه فكرشم نميكردم هرگز همچين حرفايي بهم بزنه يه جورايي تو شوكم هنوز...رو هوام نميدونم چكار كنم واقعا،با يه حرفش تا ته قلبم سوخت 

ناراحت نباش حتما مصلحت و حكمتش اين بوده من از كسي ناراحتم كه فكرشم نميكردم هرگز همچين حرفايي بهم بز ...

بمیرم برات با دل شکسته صداش بزن حتما جواب میده نفرین نکن چون برمیگرده ولی با خدا حرف بزن همه چیو بسپر ب خودش و صبر داشته باش

استارتر جانم معذرت می‌خوام این‌جا پرسیدم...🙊

فداتبشم عزیزم اشکالی نداره.بلد نیستم وگرنه راهنماییت میکردم..من همیشه اونچیزی ک تودلمه رو ب خدا میگم

فداتبشم عزیزم اشکالی نداره.بلد نیستم وگرنه راهنماییت میکردم..من همیشه اونچیزی ک تودلمه رو ب خدا میگم

ممنونم از محبتت عزیز دلم. خودمم همین‌طورم ولی این‌بار نه که گردنمه گفتم کم نذارم یه وقت😁

💙صدا کن مرا... 
بمیرم برات با دل شکسته صداش بزن حتما جواب میده نفرین نکن چون برمیگرده ولی با خدا حرف بزن همه چیو بسپ ...

خدا نكنه

انشاالله مشكلت حل بشه  به حق همين شباي عزيز،واسم دعا كن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻