2777
2789
عنوان

یک خبری هست

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 41 پست

من پریودم نمیتونم اینکارارو کنم؟

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریودم نمیتونم اینکارارو کنم؟

عزیزم پریود بودن جز طبیعت بدنت هست... منم پریودم ب نظرم اگر اما شاید نيار....دعا کن... خدا ب دل پاکت نگاه میکنه.... رو ب قبله بشين و دعا کن.... دوستانه دعا کن و بخواه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

@آناهیتا(مامی_ماهانا)  

متن طولانی بودنشدتوتاپیک خودتون پست کنم 

عزیزم پست استاتربخون پرازامید...❤

ان شاالله خداحاجتتون بده🙏

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

خدای عزیزم در این شب سرنوشت به همه ی نی نی سایتی ها رستگاری معرفت سلامتی دلخوشی,فرزند صالح,پول و ثروت عطا کن,ای مهربانتر از مادر.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

خیلی خوب بود این تاپیک

الهی همه به آرزوهاشون به کمک خدا و به امید خدا  میرسن ، من هم همینطور🙏🏻

الهی به حق بزرگی نامت و بخشندگیت مارا غرق در سلامتی،خوشبختی،آرامش،سعادت،عشق،وفاداری،ثروت،رحمت،برکت و روزی....بفرما🙏🏻

استاتر عزیز انشاالله به همه خواسته هات برسی. متنت عالی بود کلی انرژی مثبت گرفتم . بعد خوندن متنت آرزوهامو نوشتم و کلی دعا کردم. انشاالله عاقبت بخیر و رستگار بشی که باعث این حال خوبم شدی

چقدر زیبا نوشتید

عزیزم متن مال ایده های ناب همسرانه در تلکرام هست که اگر اون ادرس بالای متن رو برید بی شک بهترین های زندگی رو تجربه میکنید در هر موردی 

اعضا هم تجربه های تغییرات خوب زندگیشونو میگن