2777
2789
عنوان

پوستاتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 66 پست
ژل سينشر واسه جي خوبه؟؟

چی هست این که میگید؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارکشون و اینکه اگه میشه عکساشو برام بزاری ؟؟؟بهتره خودم بگیرم یا برم پیش دکتر

آبرسان سینت ایوز 

تونر سینره 

دور چشم پرودرما 

اسکراب بایودرما 

ماسک روشن کننده پرودرما 

پن اوریاژ 

راستی ضدافتاب هم اون 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
دوستم روشن کننده جوابه؟؟من کنار لبم یه تیکه کوچیک لک افتاده بزنم اوکی میشه؟؟؟🤔🤔

این روشن کننده اردن رو دکتر چندسال پیش واسه من نوشت اخه چندتا نقطه نقطه رو بینی و گونم واسه افتاب افاتاده بود استفاده کردم عالی بود بعد الان دوباده جدید گرفتمش دارم استفادش میکنم البته فقط رو نقاطی میزنم ک تغییر رنگ داده

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

چون معتقدم ژنتیکیه کار خاصی نمی کنم 

مامان بزرگمو وقتی شستن که خاکش کنن جوری لپاش قرمز بود و پوستش صاف و شفاف بود که فک می کردی زندس 

هشتاد سالشم بود 

فقط ژنتیک مهمه 

من خودم فقط مرطوب کننده و ضد افتاب و هر چند وقت یه بار کرم دور چشم و بعضی وقتا اسکراب واسه جوش سر سیاه 

پوستمم خوبه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من پوستم مختلطه مستعد جوش هم هستم هر دوره یه چیزی میزم چیزایی ک الان دارم،فوم یونی لد،ژل ایپلاس،دورچ ...

این آبرسان بایورگا قیمتش چنده عریزم؟منم پوستم چربه و جوش میزنم اگ‌خوبه بخرم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

چون پوستم چربه صورتم رو باگلاب و پنبه تمیز میکنم. خیلی پدست رو شفاف میکنه

کرم مرطوب کننده میزنم. 

در طول روز دوبار یبار صبح یبار شب با یخ صورتم رو ماساژ میدم

قبل از خواب با برس پاکسازی صورت(فیس براش) صورتم رو میشورم و مرطوب کننده میزنم

خودم راضی هستم چون پوستم خیلی شفاف شده و واقعا تمیز شسته میشه. دیگه هم جوش نمیزنم😊😊

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
این آبرسان بایورگا قیمتش چنده عریزم؟منم پوستم چربه و جوش میزنم اگ‌خوبه بخرم

امولوسیون صد جوش و جمع کننده منافذه من خودمم تازه گرفتمش اما خوبه راضیم ازش قیمتش ۶۸تومنه تو دیجی کالا

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...